Geplaatst in Open dagboek

20 facts..about me!

Als je trouw mijn blog volgt, dan weet je nu inmiddels wel dat ik fulltime thuisblijfmoeder ben van twee (peuter)dochters, getrouwd ben met Lukas en een eigen webshop run. Maar ken je mij ook? Nee, niet dat ik hier nu mijn hele levensverhaal met jullie ga delen (dat bespaar ik jullie liever!), maar gewoon een paar feitjes. Over mij!

 1. Ik kom uit een groot gezin met vijf kinderen, waarvan ik de oudste ben.
  Ik heb twee broertjes en twee zusjes.
  De jongste is nu 15 jaar. Ik ben 25 (bijna 26..)
 2. Toen ik 16 jaar was begonnen mijn ouders te werken als crisisopvang voor een stichting (nu als gespecialiseerde gezinshuisouders) en woonden er elke maand vier kinderen extra bij ons in huis! Al toen ik nog thuis woonde, hebben er meer dan 200 kinderen tijdelijk bij ons in huis gewoond.
 3. In de puberteit wilde ik héél graag kraamverzorgster worden of musicalster.
 4. Ik houd van dansen! Ik heb acht jaar klassiek ballet gedaan, en daarnaast ook jazzballet, musicaldans, streetdance en een beetje modern. Het meest houd ik van klassiek, en dans het liefst op spitzen.
 5. Ik ben gek op zingen. Toen ik op de basisschool zat heb ik in een paar jaar in een koor gezongen. Op mijn 15e heb ik een jaar zangles gehad. Ik zou heel graag weer gaan zingen!
 6. Op mijn 14e deed ik samen met een vriendin mee aan Kunstbende.
  We zongen ons zelfgeschreven liedje ‘I’ll be Your Friend’.
 7. Toen ik 15 jaar was heb ik meegespeeld in de musical ‘Verloren Vorst’. Dit was echt een geweldige ervaring. Als ik nog eens de kans krijg om mee te spelen in een musical, zou ik dat zo doen!
 8. Als kind wist ik al dat ik graag moeder wilde worden. In de puberteit bedacht ik dat ik dat het liefste wilde als ik 19 was. Gelukkig is dat niet gebeurd.
 9. Ik ben HSP; een Hoog Sensitief Persoon.
 10. Mijn dochters zijn allebei prematuur geboren.
 11. Ik heb Lukas voor het eerst ontmoet in de dierentuin Burgers Zoo, tijdens een pleegzorgdag.
 12. Ik ben Christen. Toen ik 14 was heb ik me laten dopen. In 2005 en 2007 ben ik mee geweest met Kings Kids op evangelistatiereis naar Polen en Slowakije.
  IMG_0398[1]
  Hier dansten we op straat in Slowakije.
 13. Ik heb in zes verschillende plaatsen gewoond.
 14. Sinds kort ben ik ambassadeur van Z.IE.L. : Zomaar Iets Liefs.
 15. Ik heb als kind een keer een verhalenwedstrijd gewonnen.
 16. Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding Kunst en Amusement, maar heb dit niet afgemaakt.Ik ben verder gegaan met Sociaal Pedagogisch Werk (richting activiteitenbegeleidster) en heb daarna HBO Pedagogiek gestudeerd met als minor Kunst en Cultuur.
 17. Als ik weer zou gaan werken, dan zou ik heel graag voor Stichting de Vrolijkheid werken in een asielzoekerscentrum óf als Cultuur Coördinator in een culturele instelling. Tijdens mijn studies ben ik drie jaar actief geweest in een asielzoekerscentrum en runde daar mijn eigen kinderclub. Ik was toen 17.
 18. Ik heb een grote interesse in de Tweede Wereldoorlog, maar ben gestopt met het kijken van film rondom dit thema vanwege nachtmerries. In groep acht kreeg ik een 10 voor mijn werkstuk over Anne Frank.
 19. Ik heb een grote liefde voor Afrika, als kind al. Tijdens mijn studie Pedagogiek wilde ik graag op stage naar Ghana, maar vanwege te hoge kosten is dit toen helaas niet gelukt. Ik zou dus heel graag nog eens naar Afrika gaan om mee te werken aan een project voor kinderen.
 20. Als ik opnieuw zou mogen kiezen,
  dan zou ik Culturele Maatschappelijke Vorming studeren.
 21. In de puberteit was ik groot fan van Justin Timberlake.

Wat is een leuk weetje over jou?

4 gedachten over “20 facts..about me!

 1. Leuk he die 20 feitjes. Heb ik laatst ook op mijn blog gezet en was een van de best gelezen blogs! Ik vind het zelf ook leuk om de persoon achter de blogger te leren kennen! Van je premature kindjes wist ik nog niet (en de rest natuurlijk ook niet) :-))

  Like

 2. Wat een geweldige vrouw ben je toch! En wat heb je toch een rijke persoonlijkheid. Wat leuk dat al die weetjes nu een vervolg gaan krijgen in je leven, al zal je vast nog vaak verbaasd staan van de manier waarop….. Als moeder kun je zo ontzettend veel leren en zo giga groeien en veel kwijt van jezelf. Heerlijk om dit o te lezen. Ik hoop dat jij een grote inspiratiebron bent voor vele andere jonge vrouwen….

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Danielle, heel leuk om je blog teezen. En leuk als ik weer terug denk aan Kunstbende, ik ben benieuwd of ik ons nummer nog ergens heb. Was een leuke tijd haha! Succes met je blog en je hebt twee hele mooie dochters. Liefs Sharlena

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s