Geplaatst in Geluk van LadyBug

Envelopje Moederdag

Envelopje Moederdag, je hebt hem misschien al wel besteld in mijn shop. Nog niet? Echt doen hoor! Je maakt namelijk niet alleen jezelf blij, maar ook Stichting CliniClowns, de 1-jarige meervoudig gehandicapte Qwin en Kimberley & Erwin.

Rode_Neuzen_run_2016Kimberley en Erwin hebben 1.5 jaar geleden hun dochtertje Elara* verloren. Zij was ongeneeslijk ziek en heeft tijdens haar korte leventje meerdere keren voor langere perioden in het ziekenhuis gelegen. In die tijd hebben zij én haar ouders een hechte band opgebouwd met de CliniClowns. Om Elara* te blijven herdenken en de CliniClowns te blijven steunen, organiseren haar ouders elk jaar de Rode Neuzen Run. Dit jaar rennen ze niet alleen voor de CliniClowns, maar dus ook voor Qwin -die net als Elara*- een meervoudig complexe handicap heeft. Een prachtig initiatief vind ik zelf! Ik twijfelde dan ook geen moment toen Kimberley mij vroeg of ik haar wilde steunen met mijn shop.

Wanneer je in de maanden mei en juni een bestelling doet in mijn Webshop LadyBug, gaat er 50% van je aankoopbedrag naar de Rode Neuzen Run. Ook met de aankoop van Envelopje Moederdag steun je hen, want met deze editie gaat er namelijk €1.50 per bestelde envelop naar de Rode Neuzen Run. In de bubbeltjesenveloppen zitten goodies van verschillende webshops. Hierbij moet je denken aan kaarten, labels, gelukspoppetjes, zakjes, thee; kortom echte goodies voor snailmail-fans! Een aantal shops steunen de thema enveloppen regelmatig, maar er doen ook elke editie weer nieuwe shops mee.

vogelhangers-putoet
Vogelhangers gemaakt door Margot van Putoet

Margot van Putoet bijvoorbeeld. Zij maakt kunstwerken van keramiek en doneert deze editie voor het eerst goodies voor de thema envelop. Zie de leuke vogelhangers hiernaast op de afbeelding!

Mel’s Grut heeft al vaker goodies gedoneerd, maar deze keer zijn het wel hele bijzondere. Je kunt er namelijk iets leuks mee winnen. Houd haar Facebook-pagina goed in de gaten als jij een envelop hebt besteld, want op 1 mei maakt zij de prijs én -natuurlijk- de winnaar bekend! Het blijft nog even een verrassing welke nieuwe shops er nog meer mee doen, maar zodra deze definitief zijn, zal ik ze uiteraard vermelden in mijn shop en op social media.

Sticker envelopje moederdagEnthousiast en nieuwsgierig geworden? Bestel de envelop dan snel! Er zijn er op het moment nog maar 5 beschikbaar. OP=OP! Kosten zijn €5 inclusief verzendkosten. Je kunt hem uiteraard ook cadeau doen en een persoonlijke boodschap mee laten sturen! En vergeet dus niet dat er €1.50 van elke bestelde envelop naar de Rode Neuzen Run gaat.

En oja, zie je die leuke illustratie hiernaast? Die heeft Carmen Groenefelt gemaakt. Voor elke editie van de Thema Enveloppen heeft ze er één geillustreerd. Ze worden als sluitstickers gebruikt op de enveloppen!

Kende jij de Thema Enveloppen uit mijn shop al?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s