Geplaatst in DIY voor jou, Snailmail

Theesnail #Moederdag

Eerder deze maand vond je al een recept op mijn blog, speciaal voor mama’s die van chocola houden. Nu laat ik je iets zien, speciaal voor de mama’s die van thee houden. Kun jij niet bij je moeder zijn deze Moederdag, maar wil je haar toch iets persoonlijks geven? Maak dan een theesnail. Natuurlijk leuk voor álle theeliefhebbers. Kijk je mee?

In het midden van de snailmail heb ik een flapje gemaakt met daarin een Milka chocolaatje en een handgemaakt label. Deze beide items komen uit het snailmailpakketje ‘Tea Time’ die je in mijn shop kunt vinden. Dit pakketje bevat een versierde kraft envelop, kraft label, mini kraft kaartje, Milka chocolaatje & theezakje van Pickwick.

Reviewer Debora schrijft er het volgende over:
“Daniëlle heeft mij het snaimailpakketje ‘Tea Time’ opgestuurd en ik moet zeggen dat het echt zeer mooi is om aan te krijgen. Zelf ben ik verzot op thee en de gewone thee die vliegt er door, dus dat is altijd wel leuk. Het chocolaatje was in mijn geval helaas gesmolten, (de warmte doet er geen goed aan) maar een klein half uurtje in de ijskast heeft dit verholpen. En ik moet zeggen; een stukje Milka chocolade gaat er altijd wel in, gesmolten of niet. De envelop en tag vind ik persoonlijk ook enorm leuk gemaakt dus die ga ik zeker gebruiken”.

Wat vind jij van deze theesnail?
En kende jij het snailmailpakketje uit mijn shop al?

Advertenties

6 gedachten over “Theesnail #Moederdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s