Geplaatst in Algemeen, Open dagboek

DIY Tag

Een poosje geleden zag ik een video van Elise en Anouk op YouTube, waarin zij hun zelfbedachte DIY Tag deelde. Hartikke tof. Ik had meteen zin om er zelf mee aan de slag te gaan en plande hem direct in. Met toeval werd ik vorige week getagd door Suzan om hem in te vullen. Kwam dat even goed uit! Lezen jullie mee?

1. Wat is jouw favoriete DIY?
Mijn favoriete DIY? Poeh, dat is best een lastige. Ik maak zoveel verschillende DIY’s. Toch kies ik voor kaarten maken, handletteren & magneetjes en boekenleggers maken van vilt. Al deze dingen doe ik ook voor mijn shop! Zo leuk om te doen, zeker als ze verkocht worden en ik een deel aan het goede doel kan geven 🙂

IMG_6177
Dit magneetje verkoop ik in mijn shop! Zo leuk om te maken 🙂

2. Welke materialen gebruik je het liefste?
Het liefst werk ik met ponsen, papier, vilt, lijm, potlood, gummen, fineliners.. Tja, wat niet eigenlijk? Ik heb zoveel nodig wanneer ik aan het fröbelen ben. Zeker als ik bezig ben met een leuke snailmail!


3. Wat zijn jouw favoriete DIY webshops/winkels?
Absoluut de Action en de Prijsmepper! Maar ik shop ook graag bij de Wibra, Hema, Zeeman. Online shop ik het liefste bij Studio van Suus, Unieke Postkaarten en AlieExpress. Ik schreef trouwens al eens eerder een blogpost over creatief shoppen.


4. Wat is je grootste DIY fail?
Oei! Nou, ik probeerde eens voor mijn shop een nieuw vilten product te ontwerpen, maar naar mijn idee werd het helemaal niks. Teleurgesteld was ik, want in mijn hoofd was het al een enorm succes. Helaas pindakaas, ik heb er geen foto van. Tja, waarom zou ik daar ook een foto van moeten hebben..Haha!


5. Op welke DIY ben je trots?
Op mijn washi-frame. Ook die liet ik al eerder zien in een blogpost. Ben benieuwd of jullie hem ook gemaakt hebben?! Ondanks dat het best een priegelwerkje was met het vastlijmen van alle stokjes, is het eindresultaat beter dan ik had gehoopt! Hij staat nog steeds te pronken op een plankje in onze woonkamer.

IMG_5732


6. Waar haal je inspiratie vandaan?
Ik haal de meeste inspiratie van Pinterest, maar zeker ook van andere creatieve bloggers, instagrammers en (als het om snailmail gaat) zeker ook andere snailmailers.


7. Met wie wil je nog eens een DIY maken?
Het lijkt mij heel gezellig om een DIY te maken met Elise, Marion en Romy! Zij kunnen me vast heel wat bijleren in mijn tekenkunsten. Als er één ding is wat ik niet kan op creatief gebied; dan is het wel tekenen.


Bij deze tag ik Marion van A CreaLife. Ik ben heel benieuwd naar haar DIY ervaringen! Dankjewel Elise en Anouk, voor het bedenken van deze leuke TAG!

13 gedachten over “DIY Tag

  1. Wauw, wat erg had het artikel al eerder gelezen en helemaal over heen gelezen dat je me had getagd. Super dom en dat terwijl het me juist zo leuk leek om te doen. Komt er dus zeker snel aan!! Lijkt me ook super leuk om samen een keertje iets te maken :).

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: De Diy Tag |
  3. Pingback: De Diy Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s