Geplaatst in DIY voor jou, Handlettering

DOE MEE! #handletteringswap

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!

Jaaaa, eindelijk mogen we ons geheimpje verklappen. Wellicht heb je onze hints al via social media voorbij zien komen?! Een aantal waren warm, maar niemand heeft het geraden! Vandaag gaan we dan eindelijk onthullen waar wij de afgelopen maand mee bezig zijn geweest. Het was nogal een organisatie, maar met trots kunnen wij je nu vertellen dat wij de Handlettering Swap hebben bedacht. Vanaf vandaag kun je je inschrijven!

Maar wat houdt de swap nou precies in? Dat is een hele goede én belangrijke vraag. Ten eerst zal ik eens vertellen wie ‘wij’ zijn. Ik -Daniëlle- van buttydaantje.nl en Tessa van The DIY Life hebben de Handlettering Swap bedacht en uitgewerkt. Wij zijn beiden gek op handletteren en willen deze passie graag met anderen delen. Samen delen en elkaar inspireren is wat wij graag willen bereiken met deze swap!

Deze swap is misschien een beetje anders dan wat je gewend bent van andere swaps. Hij bevat namelijk 4 verplichte items. Daarbij hebben wij een lijst samengesteld waar je nog 6 items uit mag kiezen. Het gaat hierbij o.a. om stickers, woordslinger, labels, kaarten, posters en nog veel meer leuks! De items mogen zowel handgemaakt als gekocht zijn. Je bepaalt zelf, los van de verzendkosten, hoeveel je er aan uitgeeft. Houd zoveel mogelijk rekening met de wensen van je swapmaatje. Iedereen mag meedoen, beginners en gevorderden: het gaat vooral om het geven!

Ben jij ook gek op handletteren? Ga met ons de uitdaging aan en doe mee! Het wordt ontzettend gezellig. Wanneer je je inschrijft, ontvang je op 21 januari de gegevens van je swapmaatje. In het geheim maak je een swap voor haar. Zoals eerder gezegd; houd zoveel mogelijk rekening met haar wensen. Op 6 februari versturen alle deelnemers de swap naar hun swapmaatje. Vervolgens pakt iedereen op 10 februari zijn swap uit en deelt deze met een foto op social media.

Twijfel je nog? We hebben nog een leuk extraatje, dat je wellicht overhaalt: Met je deelname maak je automatisch kans op een verrassingspakketje van Webshop LadyBug.

Vind je het lastig sommige items te vinden of te maken? In mijn shop Webshop LadyBug heb ik exclusief voor de deelnemers ‘Handlettering Swappakketjes’ samengesteld. Deze pakketjes kunnen je op weg helpen bij het maken van je swap. Een pakketje kost €3.50, waarvan €1 aan stichting Tekenen voor Kinderen wordt gedoneerd! OP=OP! Daarnaast zullen wij regelmatig tips met je delen op onze social media kanalen en blog.

Wil je je graag aanmelden, maar heb je nog een aantal vragen? Je kunt hier nog de belangrijkste voorwaarden lezen. Natuurlijk kun je ook mailen naar handletteringswap@outlook.com Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Weet jij het zeker en kun je niet wachten om mee te doen? Meld je NU aan, er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen!

handletteringswap_aanmelden

We zien uit naar alle aanmeldingen! We houden je op de hoogte.
Volg Handlettering Swap ook op Instagram, Facebook en Pinterest!
LET OP: Instagram en Facebookgroep is alleen voor deelnemers van de swap!

Wat vind jij van deze verrassing?

15 gedachten over “DOE MEE! #handletteringswap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s