Geplaatst in Reviews, Snailmail

Hollandse kaarten #review

Gisteren zijn alle Envelopje Liefde uit mijn shop op de post gegaan. Deze editie zaten er vooral veel kaarten in. Leuk, want met Valentijnsdag worden er best wat kaarten verstuurd! Zeker als PostNL die leuke Valentijnsactie van de twee voorgaande jaren weer gaat organiseren. Los van het feit dat ik met 99% kan zeggen dat dit wél het geval is, zijn kaartjes versturen áltijd een goed idee! Ook zat er een kaartje in van Studio Plume en Hip en Stip Kaarten. Zij zijn een samenwerking aangegaan en brachten een nieuw merk op de kaartenmarkt. Ik stel je graag voor aan: Studio Holland!

Oh, wat zijn ze hip én stip! Écht een kaart dat past bij Hip en Stip kaarten, maar zeker ook bij Studio Plume! Want zie jij de vogeltjes zitten? Het is net een zoekplaatje 😉 Deze prachtige, vrolijke, kleurrijke kaarten en stickers brengen een nieuwe eigentijdse papierwaren collectie op de markt.

Met de kleuren, tulpen en kroontjes zijn deze kaarten echt Hollands te noemen. De Feestslingerkaart is bijvoorbeeld perfect om te versturen als postcrossingskaart met de typisch Nederlandse Koningsdag. Op deze manier kunnen je postcrossingmaatjes op een leuke manier kennis maken met iets wat typisch Nederlands is. Natuurlijk is ie ook heel geschikt als uitnodigingskaart voor een verjaardagsfeestje! Dan de Tulpenkaart, wauw, wat is ie leuk! Door de eenvoud, schittert het unieke ervan af! En tulpen zijn nou eenmaal gewoon heel erg leuk. De derde kaart, de Hartenkaart. Deze zat ook -hoe toepasselijk- in Envelopje Liefde. Alle ontvangers hebben dus al een voorproefje van deze leuke collectie. Heel leuk om met Valentijnsdag of Moederdag te versturen of aan een cadeautje te hangen.

Maar natuurlijk mag ik het toffe stickervel niet vergeten, die uiteraard, heel mooi bij de kaartencollectie past. Ze zijn leuk om los te gebruiken of juist als sluitsticker om de envelop mee dicht te plakken. Op het vel zitten 12 stickers met afbeeldingen die je ook weer terugvindt op de kaarten.

img_7942 De Studio Holland collectie is sinds januari te vinden in de shop van Hip en Stip kaarten. En om deze mooie nieuwe collectie te vieren, ontvang je tot 14 februari, De Dag van de Liefde, bij een volledige set (3 kaarten + stickervel) een GRATIS hartenkaart cadeau! Wil jij nou niks missen van deze leuke collectie? Volg Studio Holland dan op Facebook. Hier vind je alle nieuwtjes terug. En nieuws komt er zeker, want de collectie zal nog verder worden uitgebreid met nóg meer leuke papierwaren!

Verstuur jij kaarten met Valentijnsdag?

Deze blogpost is tot stand gekomen i.s.m. Hip en Stip Kaarten en Studio Plume

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s