Geplaatst in DIY voor jou

P(INpak)SPIRATIE!

Ja, het is nog steeds feest hoor bij buttydaantje.nl Voor als je het nog niet wist; mijn creatieve blog bestaat deze maand één jaar! Natuurlijk loopt hier al een leuke winactie voor, maar vandaag deel ik graag iets anders met je. Op Pinterest ging ik eens op zoek naar originele inpakideetjes! Onder elke foto staat de link naar de site met uitleg! Kijk je mee?

Bij feestjes hoort confetti. Toch? Dus hoe leuk is het om een confetti-feestje in het cadeautje dat je gaat geven, te stoppen. Hoe je dit doet? Heel simpel. Pak je cadeautje in met gewoon inpak papier. Pak daarna een stuk cellofaan folie en strooi daar heel wat confetti op. Pak daarna je cadeautje opnieuw in met het cellofaan, en TADAA! Je hebt een keitof confetti cadeautje!

confetti-cadeautje
Bron: Pinterest

Het volgende inpakideetje is ook onwijs tof. Het vergt wel iets meer tijd, maar je hebt gegarandeerd een leuk resultaat. Met deze speciale vouwtechniek creëer je namelijk een extra vakje waar je een kaartje in kunt stoppen. De uitleg vind je stap voor stap op de bijbehorende site. Helaas wel in het Duits, maar gelukkig bieden de foto’s al heel veel duidelijkheid!

Cadeautje-met-vakje
Bron: Pinterest

Geef jij liever geld? Ook hiervoor bestaan originele ideetjes. Kijk eens naar deze. Het ziet er ingewikkeld uit, maar eigenlijk is het best simpel. Volg alle stappen die uitgelegd staan en maak je eigen geldbloem. Je hebt er wel 3 briefjes voor nodig, dus minimaal €15. Liever een ander ontwerp vouwen? Er staan nog veel meer ideetjes uitgelegd op de site.

Geld vouwen
Bron: Pinterest

Als laatst nog eén met heel veel glitters en sterretjes. Pak je plakband, strooi het vol met glitters en sterretjes en plak het vervolgens over je ingepakte cadeautje. Een ontzettend simpel, maar leuk effect! Nog leuker is dat je op de bijbehorende site nóg 49 andere creatieve inpakideetjes vind. Zeker voor de kids!

Glitter-cadeau_plakband
Bron: Pinterest

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren met deze leuke inpakideetjes. Heb jij nog een leuk inpakidee? Deel het hieronder in de reacties!

Pak jij cadeautjes ook altijd extra feestelijk in?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s