Geplaatst in DIY voor jou, Geluk van LadyBug, Handlettering

Wordt beloond! #WIN

Deze blogpost is speciaal voor degenen die meedoen aan de Handlettering Swap, of nog overwegen zich aan te melden. Wij vinden het namelijk ontzettend tof dat je zo je best wilt doen voor een ander. Hier zijn wij bij voorbaat al erg dankbaar voor en daarom verloten wij onder alle deelnemers een heel tof prijzenpakket t.w.v. ruim €30.

Ja, je leest het goed! Natuurlijk zouden we alle deelnemers wel zo’n pakket willen aanbieden, maar dat gaat helaas niet. Wel komt er binnenkort nog een andere leuke verrassing die voor alle deelnemers van de swap geldt. Deze maken we pas bekend als de inschrijvingen zijn gesloten 😉

Maar wat kun je dan precies winnen als je meedoet? In de voorwaarden heb je het al kunnen lezen, maar ik ga je er hier iets meer over vertellen.

Post & Papier: dé webwinkel voor post -en papierliefhebbers
Anouk van Post & Papier heeft voor het prijzenpakket een witte acrylmarker en een set zwarte stickers gedoneerd. Misschien denk je, wat heb ik hier nou aan? Wist jij al dat je ook heel leuk kunt handletteren met wit op donker. Hier schreef ik al eens een blogpost over. De acrylmarker is overigens niet alleen te gebruiken op papier, maar o.a. ook op hout, beton en klei. Meer leuke handletterproducten vind je bij haar in de shop!

Marjoleins Creations: creations & workshops
De creatieve Marjolein van Marjoleins Creations heeft voor het prijzenpakket twee ecoline brushpennen gedoneerd in de kleuren groen en geel. Hoe tof is dat. Met de ecoline brushpennen kun je niet alleen heel mooi hand -en brushletteren, maar ook mooie gekleurde achtergronden maken! Wil je geïnspireerd raken door Marjoleins creaties? Volg haar dan zeker op Instagram en Facebook.

ByKris: creatief ondernemer
Kris van ByKris is vooral gespecialiseerd in Bible Journaling, maar verkoopt ook hele toffe handlettering producten. Ze geeft regelmatig diverse creatieve workshops. Kris heeft voor het prijzenpakket een set met drie Sakura micron fineliners gedoneerd. Zo kun jij helemaal voorbereid én met goede kwaliteit pennen je handlettering skills nog verder kunt ontwikkelen. Het gaat om de diktes 0.2, 0.4. en 0.8.

Carla Kamphuis: brushlettering, handlettering én kalligrafie
Carla is een creatieve duizendpoot. Begin dit jaar deed ze zelf mee aan de swap. Naast het feit dat zij als architect werkt, geeft zij ook workshops in brush -en handlettering. Speciaal voor iedereen die graag wil oefenen met brush -en handlettering ontwikkelde zij oefenschriftjes. Voor het prijzenpakket doneerde zij haar brushlettering oefenschrift met als thema ‘Home Sweet Home’ inclusief brushpen van Edding.

Letterfabriek: handlettering, ontwerp & workshops
Maaike van Letterfabriek schrijft blogs en maakt video’s over handlettering. Ze is zeer ambitieus en in de toekomst breidt zij haar workshops graag uit. Maaike ontwerpt niet alleen, ze verkoopt ook! Speciaal voor het prijzenpakket heeft ze een digitaal handlettering oefenschrift gedoneerd + een kaligrafie letterschrift waarin je kunt oefenen met verschillende lettertypes.

Webshop LadyBug: voor een sprankje geluk
Natuurlijk kon mijn eigen Webshop LadyBug niet ontbreken in dit rijtje. Met liefde doneer ik voor het prijzenpakket een Handlettering Tekstkaart op maat. Hiervoor mag je een quote/tekst insturen van maximaal 20 tekens. Ik zorg er dan voor dat ik deze op een A6-formaat kaart wordt letter, helemaal naar jouw wensen. Jij kunt hem dan mooi inlijsten of weggeven. Net wat jij wilt!

 

Wat een geweldig pakket, nietwaar?! Leg je twijfel aan de kant, en doe gezellig mee! Je kunt hier alle informatie en belangrijke voorwaarden nog eens rustig doorlezen.

Handlettering-Swappakketje
Wil jij vast oefenen of een aantal items maken? Speciaal voor de swap heb ik Handlettering Swappakketjes samengesteld. Deze kosten €4, waarvan €1 aan Tekenen voor Kinderen wordt gedoneerd. Uiteraard zijn deze pakketjes verkrijgbaar in mijn shop.

Ik zie uit naar alle toffe aanmeldingen!

Doe jij ook mee aan de Handlettering Swap?
Laat het weten in een reactie!

Advertenties

6 gedachten over “Wordt beloond! #WIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s