Geplaatst in Reviews, Snailmail

Zomergoodies: musthaves!

Ik ontdekte haar een poosje geleden via het Huis van Belle. Ze maakt vrolijke meisjes illustraties voor magazines, boeken, persoonlijke opdrachten, maar ook voor producten uit haar shop. En als snailmailliefhebber móet ik je echt even kennis laten maken met haar. De roodharige Anne Sara.

Deze vrolijke jonge dame van 27 jaar is mama én illustrator. Zoals ik al schreef, tekent ze in opdracht, maar ook voor de leuke producten uit haar shop. Daarnaast heeft ze een eigen collectie kaarten bij Hallmark en werkt ze veel samen met het Huis van Belle, het magazine voor Christelijke meiden.

In haar shop vind je naast mokken, tassen en etuis ook hele leuke goodies, papier en stationery producten. Iets waar mij oog natuurlijk meteen op valt als ik een online shop bezoek. Anne Sara stuurde mij een pakketje op met een aantal van haar producten. Stuiter de stuiter toen ik het openmaakte. Wát een vrolijkheid! Confettihartjes vlogen me om de oren. Het ziet er allemaal zo zoet uit!

IMG_8640

Als eerst een tweetal setje stickers van hele vrolijke, gezellige meisjes. Alleen die verpakking is al zo leuk! Het zijn losse stickers, uitgesneden op de contourlijnen. Superleuk voor bij een snailmail, je planner, journal of agenda. Eén setje bevat drie stickers uit het ‘Eating Buddies 4 Life’ stickervel. Het andere setje heet ‘Blije Meisjes’ en bevat 13 stickers in totaal.

Dan zat er nog een setje met 5 gift tags in. Kleine kaartjes van 6.5×6.5 cm, ook leuk te gebruiken als minikaartje bij een cadeautje of snailmail. Op elk kaartje staat een meisje dat iets in haar handen vasthoudt. De achterkant van de kaartjes is blanco, waardoor je er een klein berichtje op kan schrijven.

FullSizeRender

Vervolgens een spiegeltje. Wederom zo ontzettend leuk! Handig om mee te nemen in je tas als je tussendoor even je make-up wil bijwerken. Er staat een meisje op dat een hart vasthoudt. Over het plaatje zit een extra sterk plastic glanslaagje, ter bescherming.

Het houdt maar niet op, want er zaten ook nog twee hele toffe notitieblokken in het pakken. Heel tof voor het schrijven van brieven, TO DO lijstjes of te gebruiken om een lief briefje op tafel achter te laten voor je lief! Zowel de ‘Hello’ als ‘Girls just wanna have fun!‘ versie zaten erin. Beiden hebben 50 afscheurbare pagina’s.

En dan, ‘last but not least’ zat er ‘Het grote Belle en Anne Sara zomerboek’ in. Dit zomerboek is uitgegeven in samenwerking met het Huis van Belle, speciaal voor meiden tussen de 12 en 17 jaar. Wil jij nou nét zo leren tekenen als Anne Sara? Dan is dit boek een échte aanrader. Daarnaast staan er allerlei tips in, testjes, DIY’s en een compleet Bijbelrooster om tijdens je vakantie je geloof je verdiepen.

WINACTIE INSTAGRAM
Máár, ik heb niet één pakketje mogen ontvangen, maar TWEE ! Ik mag er eentje weggeven, hoe tof is dat! Het tweede pakketje heeft precies dezelfde inhoud als hierboven beschreven, dus je weet precies wat je krijgt. Ben of ken jij iemand tussen de 12 of 17 jaar oud? Dan is dit pakket een echte musthave! En ook als je ouder dan 17 jaar bent natuurlijk. Het zomerboek kun je altijd nog weggeven aan een zusje, nichtje, kennis..! Leuk feitje: er staat een persoonlijke boodschap van Anne Sara in 🙂

Hoe je kans maakt?
1. Ga naar Instagram
2. Volg @annesaar en @buttydaantje
3. Like het bericht op het account van @buttydaantje
4. Tag één of meerdere vriendinnen onder het bericht!

De winnaar wordt 18 juli op mijn Instagram account bekend gemaakt!

Kende jij Anne Sara al?

Advertenties

2 gedachten over “Zomergoodies: musthaves!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s