Geplaatst in 'Zelluf Doen' - DIY KIDS, DIY voor jou, Geluk van LadyBug

Teken op je raam!

Wil je deze zomer eens lekker creatief aan de slag gaan? Fleur je ramen eens op met een mooie krijtstifttekening. Makkelijk, leuk en altijd geslaagd. Met de ontwerpen van CecielMaakt wordt het geheid een succes.

Begin deze maand voegde ik , in samenwerking met Ceciel, een nieuw product toe aan mijn shop. Drie ontwerpen voor krijtstifttekeningen. Ze zijn speciaal gemaakt voor mooie tekeningen op het raam. Uiteraard koos ik zomerse, wel zo passend. Ga je voor de cactus en plantjes trend? Of zie je liever wat mooie bloemen of vogeltjes op je raam? Juli is vaak een regenachtige maand, dus een perfect moment om het uitzicht wat mooier te maken is er niet!

De ontwerpen kosten €3.95. Wat je dan krijgt? Een PDF-bestand in je mailbox met daarin twee keer het ontwerp in klein én groot formaat + instructies. Het enige dat jij nog nodig hebt is een printer en natuurlijk krijtstiften.

Zelf probeerde ik natuurlijk ook één van de ontwerpen uit. Ik ging voor één van de cactus sjablonen en maakte deze in kleur op het raam. Het downloaden en printen ging perfect. Wanneer je kiest voor het grote formaat, krijg je één sjabloon op 2 of 4 A4’tjes. Deze kun je op het raam aan elkaar plakken, zoals op de foto te zien is.

Neem er eens echt een middagje de tijd voor. Ook gezellig om samen met je kids te doen!

Welk ontwerp is jouw favoriet?

Advertenties

3 gedachten over “Teken op je raam!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s