Geplaatst in Reviews, Snailmail

Illeke post!

Afgelopen maandag was Ihlja jarig. Een jongedame, gek op vintage en illustreren. Dieren tekent ze het liefst. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een heus dierenkabinet. Deze kun je bewonderen op haar site, máár je kunt ze ook in huis halen.

Zesenvijftig in totaal. Ga ze maar eens tellen op Illeke.nl. Ze zijn leuk, uniek, schattig, vrolijk en ze hebben stuk voor stuk een naam.  Afijn, Ilhja was dus jarig en trakteerde iedereen die op haar verjaardag een bestelling zou doen op een verrassingspakket. Al een tijdje wilde ik bestellen, en dit feestje wilde ik absoluut niet missen. Kaarten, posters, pins, knuffels, kleding, (raam)stickers; je vindt het er allemaal. Zie hieronder waar ik voor koos én als extra kreeg!


Zoals jullie weten houd ik van post sturen. Het zal je daarom ook niet verbazen dat ik  post gerelateerde producten koos. Ik kocht 4 adresstickers, 2 minikaartjes en een A5 kaart. Daarnaast ontving ik dus nog een verrassingspakket met een bellenblaasje, ansichtkaart, twee glitterstickers en notitiebriefje.

Wil je weten wat voor feestje Ihlja ervan gemaakt had?
Bekijk dan de korte unboxing video hieronder.

Kende jij het Dierenkabinet al?

2 gedachten over “Illeke post!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s