Geplaatst in Gastblogs, Reviews

In het zonnetje #Runa

Het is weer eens tijd om een ander creatief talent in het zonnetje te zetten. Vandaag is dat Runa van blog Wilwarin Couture. Zij is dol op het naaien van kleding, iets wat ik niet kan. Speciaal voor alle naai liefhebbers heeft zij het SewingDay Event bedacht. In oktober zal de eerste editie plaatsvinden.

SewingDay zal een event zijn met leuke kraampjes, workshops, gezellig eten en drinken, samen naaien en creatieve bloggers ontmoeten. Daarnaast zal er elke twee uur een demonstratie worden gegeven van de Cameo Silhouette. Het event zal plaatsvinden in Kampenhout (België) op zondag 1 oktober van 9.30u tot 17.30u. Kampenhout ligt tussen Antwerpen en Brussel. Je zult er dus -ongeacht waar je in Nederland woont- wel een stukje voor moeten rijden, maar als naaien je passie is, zal dit het vast en zeker waard zijn! Vind je het leuk om zelf een printje op een stofje te creëren of wil je een eigen tas maken? Schrijf je dan in voor één van de workshops Bobbinhood of Bluebarry Bag die die dag zullen plaatsvinden. Meer informatie hierover vind je hier.

Je dient wel je eigen naaimachine mee te nemen voor de workshops, maar ook als je niet met de workshops meedoet, kan deze goed van pas komen. Er zijn speciale zitplaatsen gemaakt waar je gezellig met andere dames kunt gaan naaien. Bij de stoffenkraampjes kun je meteen leuke nieuwe stofjes en materialen shoppen. Daarnaast kun je dus ook andere (bekende) creatieve bloggers ontmoeten waar je al je vragen aan kunt stellen over naaien en patronen.


Er is geen vaste entreeprijs, je mag zelf bepalen wat je doneert. Het event is georganiseerd door vrijwilligers, dus dat is wel een mooie donatie waard! Houd er wel rekening mee dat er geen kinderprogramma wordt gehouden tijdens het event. Het is dus verstandig als je je kids thuis laat of ergens anders onderbrengt.

Houd jij van naaien? En wat maak je dan zoal?

Advertenties

3 gedachten over “In het zonnetje #Runa

  1. Leuk zo’n workshop lijkt me. Het voorbije jaar heb ik naailessen gevolgd, een basiscursus. Intussen maakte ik ondermeer een gsm hoesje, pennenzak, schoudertas, toilet + make-up tasje en keukenschort. Op mijn blog schreef ik er iets over in ‘Naaiwerkjes’. Leuke blog hier overigens! Ik ben zelf ook graag creatief bezig, het is iets dat men niet verleert 😉

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s