Geplaatst in Reviews, Snailmail

Vintage plannen!

Plannen is helemaal in. Al sinds mijn puberteit maak ik lijstjes en schrijf ik notitieboekjes vol met van alles en nog wat. Nu heeft het een naam. Bullet Journal: een organisatie systeem om je agenda, to-do lijstjes, notities en dagboek in bij te houden. En echt, ik heb dé tip voor mooie notitieboekjes. Want deze kan natuurlijk niet missen!

De Herfst is het seizoen van kleur en hier passen de producten van Pip Studio perfect bij. Niet alleen vanwege de kleuren, maar ook de vintage uitstraling draagt hier aan bij. “Happy products for happy people”, luidt de slogan van Pip. Ideaal voor mensen die plannen. Sommigen beweren zelfs dat mensen die plannen veel gelukkiger zijn. Het geeft rust en structuur in ons soms wat haastige leventje.

Om te vieren dat Pip Studio al 10 jaar bestaat hebben ze een prachtige nieuwe collectie uitgebracht. Het heeft iets herfstigs, maar kan toch het hele jaar door worden gebruikt. Nieuw zijn onder andere de notitieboekjes, die in handig A6-formaat zijn en op elke pagina schrijflijntjes heeft. Ook staat er op elke pagina een kleine illustratie. Natuurlijk ook heel geschikt als schoolschrift, Round Robin boekje of als swap cadeautje.

Bijpassend zijn de schooletiketten met prachtige illustraties die ook weer terugkomen in de notitieboekjes. Leuk om in de boekjes te plakken met een belangrijke reminder erop, of als adresstickers bij snailmail. Deze producten shop je allemaal bij Hip & Stip Kaarten en -ook leuk om te weten- is dat alleen nog maar hier ook de wenskaarten van Pip Studio zijn te verkrijgen. Pip Studio is namelijk gestopt met het ontwerpen van kaarten en de laatste vind je dus hier! De wenskaarten zijn uiteraard ook helemaal in vintage stijl, en hebben niet alleen een prachtige voor- maar ook binnenkant.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Pip Studio collectie. Neem dan een kijkje op de site van Hip & Stip Kaarten. Van de notitieboekjes zijn 6 verschillende varianten verkrijgbaar.

Welke vind jij de mooiste?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hip & Stip Kaarten
Advertenties

4 gedachten over “Vintage plannen!

  1. Bedankt voor je mooie blog artikel Danielle! De vintage stationery en stickers zijn helemaal favoriet op dit moment na de ‘back to school’ periode! Het blog komt ook terug bij Molenstraat12.nl!

    Lieve groetjes, Audrey – Hip & Stip Kaarten

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s