Geplaatst in DIY voor jou, Handlettering, Open dagboek, Snailmail

Passie voor papier + winactie!

Weten jullie nog? Oktober vorig jaar. Ik was toen als blogger te gast bij PaperPassion beurs in Tilburg. Hier heb ik een aantal van mijn lezers ontmoet, zo leuk! Dit jaar pakken ze het helemaal anders aan. Geen bloggers en vloggers meer op het plein, wel een tafel met specialisten en designers én natuurlijk vele stands met creatieve producten die je niet mag missen.

PaperPassion vind ik tot nu toe de leukste creatieve beurs. Het is modern, hip en daarbij vind je er de nieuwste producten en trends binnen de creatieve markt. De beurs is niet alleen leuk vanwege de diverse stands, er worden ook leuke demonstraties gegeven en verschillende workshops. Zo is ‘journaling’ en ‘handlettering’ dé trend van nu en daar is dus ook genoeg van en over te vinden tijdens de beurs.

565x420-Facebookbanner-PaperPassion17_zonder-bezoek
Wil je meedoen aan een workshop of masterclass? Zorg er dan wel voor dat je op tijd reserveert. Dit kan via de site onder het kopje ‘workshops oktober 2017’. Er zijn teveel workshops om hier op te noemen, dus neem zelf zeker even een kijkje op de site.

 

Uiteraard ga ik dit jaar zelf wel als bezoeker naar de beurs en zal jullie achteraf ook weer in een terugblik laten weten hoe ik het vond en laten zien wat ik allemaal heb geshopt. Wil jij zelf nou ook graag een bezoekje brengen aan de beurs? Dan heb ik een leuke actie voor je! Ik mag namelijk twee vrijkaarten weggeven. Deze kun je winnen via mijn Facebookpagina of Instagram. Doe je mee via beide kanalen? Dan maak je dus dubbel kans!

 

Wat je moet doen?
– Like de foto van de winactie via Facebook of Instagram!
– Tag één of meerdere vriendinnen onder de foto van de winactie!
– Volg mij!

winactie_vrijkaarten

De foto delen mág, maar is niet verplicht! Ik zou het uiteraard wel heel leuk vinden. De PaperPassion beurs vindt plaats van donderdag 19 oktober t/m zaterdag 21 oktober van 10u tot 17u. Het is gevestigd in de Koepelhal in Tilburg.

Ben jij vorig jaar bij PaperPassion geweest?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s