Geplaatst in Geluk van LadyBug, Reviews

Envelopje Sint

Pas midden november komt de Sint in het land, maar toch is hij vrijdag al verkrijgbaar in mijn shop: Envelopje Sint. Aangezien ik eind oktober op vakantie ga, zal de verkoop nu al van start gaan. Dit keer doen er heel veel nieuwe shops mee en ik stel ze kort aan je voor!

De eerste shop die voor het eerst meedoet is Poes en Flip. Een online shop vol handgemaakte cadeautjes en inpakmateriaal. ‘De kern van liefde is geven’, luidt hun slogan. Alle producten zijn met de hand gemaakt, en dit betekent dat er veel tijd, energie, maar vooral veel liefde in geïnvesteerd is. Duurzaamheid vindt Poes en Flip zeer belangrijk. Daarom maken ze ook veel gebruik van gerecyclede materialen. Speciaal voor Envelopje Sint maken ze leuke hangers voor tijdens de feestdagen.

Dan Evice Creatief van Evelyne. Zij doet niet helemaal voor de eerste keer mee, maar ik heb haar nog niet eerder aan jullie voorgesteld. Voor haar shop maakt ze producten van jute. Denk aan leuke (naam)slingers, maar ook vaantjes en bedrukte jute zakken. Daarnaast verkoopt ze ook handgemaakte dromenvangers en woonkettingen. Voor Envelopje Sint heeft ze vaantjes ontworpen, helemaal in Sintthema.


Ook Liefde voor Papier doet mee, dé shop voor paperlovers. Hier vind je vele stationery producten, maar ook kaarten, posters, stempels en tape. Het is nog een verrassing wat Wendy, eigenaresse van deze shop, zal doneren, maar ik vermoed dat het papierwaren zullen zijn. Neem vast een kijkje in haar shop om een indruk te krijgen van wat ze verkoopt.

Verder doet Lieks Illustraties mee. Dit is de merknaam van Elise. Jullie zullen haar vast al wel kennen van haar YouTube kanaal EliseDingen. Zij heeft een tijdje in samenwerking met mijn shop video’s gemaakt over een aantal producten. Liesk Illustraties is eind september gelanceerd met haar eigen ontworpen Kerstkaarten. In de toekomst wil ze nog veel meer producten gaan verkopen. Voor Envelopje Sint zal ze stickers gaan ontwerpen!

Als laatst geen shop, maar een andere creatieve blog die met liefde mee wilde doen met Envelopje Sint. Ik heb het over de blog van Marion; ACreaLife. Samen met haar ben ik al eens als blogger bij PaperPassion geweest en hebben we creatieve workshops gegeven op het CreaWeekend in Gorinchem afgelopen voorjaar. Marion is enorm creatief en wil dit graag met jullie delen. Ook zij zal een leuke goodie toevoegen aan Envelopje Sint.

Envelopje Sint is vanaf vrijdag 13 oktober verkrijgbaar in mijn shop LadyBug. Je shopt een envelop voor €6 inclusief verzendkosten. Van elke bestelde Envelopje Sint wordt er €1.50 gedoneerd aan de Sinterklaas Bank. In totaal doneren 10 verschillende ondernemingen kleine producten voor in de enveloppen!

Kende jij al één van bovenstaande shops/blog?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s