Geplaatst in DIY voor jou, Reviews

Creatie in glazen pot

Voor mijn verjaardag kreeg ik de 5e editie van het Flow Book for Paper Lovers. Hierin zitten ontzettend veel papergoodies. Leuk voor snailmail, swappen, maar ook om heerlijk een middagje te knutselen. En dat is wat ik laatst heb gedaan.

In het boek zitten namelijk een aantal leuke knip en plak knutselplaten. Zo met Kerst in zicht vond ik de knutsel voor in de glazen pot wel erg leuk om te maken. Er zitten twee versies in. Eén voor de zomer, één voor de winter. Natuurlijk koos ik voor dat laatste.

Het enige wat je nodig hebt is een schaartje, hobbylijm (of secondelijm!), knipplaat uit het Book for Paperlovers én een glazen pot. Ik heb een lege pot speculoos schoongemaakt met afwasmiddel, hiermee kreeg ik ook goed het etiket eraf.

Wanneer je alle onderdelen hebt uitgeknipt, kun je bepalen hoe je ze precies wilt neerzetten in de glazen pot. De knipplaat bevat ook een leuke achtergrond. Deze heb ik met secondelijm vastgemaakt in de glazen pot zelf, zodat deze goed op zijn plek blijft.

Nadat ik had bepaald waar alles moest komen te staan, heb ik het op die manier in de deksel geplakt. Dit is best een gepriegel. Sommige onderdelen kunnen prima met hobbylijm, maar secondelijm werkt toch het beste.

Ik vind het zelf een ontzettend leuk en gezellig resultaat.

Heb jij al eens een creatie in een glazen pot gemaakt?

Advertenties

2 gedachten over “Creatie in glazen pot

  1. Wat een leuke pot heb je gemaakt. Nee ik heb er nog geen gemaakt, maar er staan al n paar lege potten klaar. Ben er nog niet uit wat ik erin maak, maar ze komen er wel! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s