Geplaatst in Open dagboek

Mijn motto in 2018: genieten!

Ik heb een goed voornemen. Tja, wie niet als er een nieuw jaar is begonnen. Voordat ik laat weten wat dit is, wil ik jou in ieder geval een fantastisch, creatief en verassend 2018 toewensen. Hopelijk blijf je mijn blog volgen voor nóg meer creatieve inspiratie. Heb je mijn blog net ontdekt? Welkom, wat leuk dat je dit leest.

Mijn voornemen dus. In 2017 was mijn motto ‘uitdaging’. Dat is gelukt, op meerdere vlakken. Mijn blog is flink gegroeid. Elke maand groeit het aantal bezoekers, en dat vind ik ontzettend leuk om te zien. Geweldig om zoveel mensen te kunnen inspireren. Daarnaast heb ik samen met Tessa van The DIY Life drie keer de Handlettering Swap kunnen organiseren, wat elke keer weer een succes was!

Maar ook met mijn shop ging ik de uitdaging aan. Voor het eerst begon ik met de verkoop van losse papierwaren en stationery producten. Dit is ontzettend in de smaak gevallen bij mijn klanten, en dus ook mijn shop heeft een behoorlijke groei doorgemaakt.

Zoals jullie weten houd ik van schrijven en ook hierin heb ik flinke stappen kunnen maken. Zo schrijf ik inmiddels niet alleen nog voor Suzan van de Online Etalage, maar ook voor Audrey van Hip & Stip kaarten en sporadisch voor Saskia van Sassefras Meisjesspeelgoed.

Toch ga ik een stapje terug doen in 2018. Mijn motto (én tegelijk mijn voornemen) voor dit jaar is namelijk genieten. Niet dat ik nu niet geniet hoor, integendeel. Máár als je me volgt op social media weet je dat ik op dit moment bijna 20 weken zwanger ben van ons derde wondertje. Aangezien ik hier al mijn tijd en energie in wil steken en geen onnodige druk van buitenaf wil ervaren, heb ik een aantal keuzes gemaakt.

Voor mijn shop betekent dit dat ik vanaf april (voorlopig) alleen nog de Thema Enveloppen ga verkopen. Bloggen blijf ik -zoals ik het nu zie- gewoon tweewekelijks doen, maar het zou goed kunnen dat ik na de bevalling besluit tijdelijk één wekelijks een blog online te plaatsen. Ik wil mezelf graag de tijd gunnen om optimaal van mijn gezin te genieten en te kunnen wennen aan een nieuw ritme in ons leven. Mijn ervaring leert dat het tijd nodig heeft de balans opnieuw terug te vinden.

Op dit moment heb ik via mijn Instagram en Facebookpagina van  mijn shop een leuke ‘raad-het-geslacht’ actie lopen. Zouden wij een zoon of dochter verwachten? Laat het weten in een reactie onder de desbetreffende post en maak kans op één van de vier ‘geboorte pakketjes’ die ik ga verloten.

Donderdag komt er weer een leuke review online!

Wat is jouw motto en/of goede voornemen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s