Geplaatst in Algemeen, Reviews

Denken is een sport + winactie

Kinderen ontwikkelen zich in een raptempo. Zeker in de peuterjaren. Maar ook in de kleuterjaren daarna. Hun hersenen draaien op volle toeren, er gebeurd zoveel daarboven. In een aantal jaar leren ze zitten, lopen, eten, spelen en praten. Om die hersenontwikkeling te blijven stimuleren heeft Denksport hele leuke puzzelboekjes op de markt gebracht!

Sinds juni vorig jaar heeft Denksport de gehele Junior collectie gerestyled. Zo zijn er nu ook twee nieuwe titels voor de allerkleinsten, genaamd: ‘Minimix voor peuters’ en Minimix voor kleuters’. Mijn dochters van 3 en 4 mochten allebei een boek reviewen in de Kerstvakantie. Dat vonden ze natuurlijk hartstikke leuk.

IMG_1063

De Mini mix voor Peuters is gemaakt voor kinderen van 2 t/m 4 jaar en de Mini mix voor Kleuters voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Toch ben ik blij dat ik voor mijn oudste dochter de Mini mix voor Kleuters heb gekozen, want persoonlijk vind ik de Mini mix voor Peuters minder geschikt voor 4-jarigen. Mijn dochter van 3 kon deze Mini mix voor Peuters prima doen en was dan ook zeer geschikt voor haar leeftijd. Zó geschikt, dat ze hem in een uurtje heeft volgemaakt. Voor een 4-jarige had dit dus weinig uitdaging geboden.


De Mini mix voor Kleuters was dus ideaal voor mijn dochter van 4 en ze heeft hier dan ook ontzettend veel plezier aan beleefd. In drie dagen heeft ze het boekje met verschillende denkpuzzeltjes en kleurplaatjes volgemaakt. Dolenthousiast was ze. Voor haar een nieuwe ontdekking, maar ook voor ons als ouders. Ze is een echte denker en vermoedelijk hoogbegaafd. Ze heeft over het algemeen veel stimulering van buitenaf nodig, puur omdat zij de uitdaging zoekt. Deze puzzelboekjes zijn dus een echte uitkomst voor haar. Ze wordt heerlijk uitgedaagd in haar denkvermogen en tegelijkertijd gestimuleerd in haar taal -en rekenvaardigheid. Je raadt dus wel wat wij een aantal dagen later in de stad hebben gekocht 🙂

// WINACTIE GESLOTEN //
Heb jij nou ook van die echte denkertjes die van puzzelen en kleuren houden? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk één Mini mix voor Peuters weggeven en één Mini mix voor Kleuters. Laat in een reactie weten voor welke mix je graag mee wilt doen. Meedoen kan ook via Instagram & Facebook, zo maak je meer kans! Op maandagavond 22 januari maak ik om 20u de twee winnaars bekend. Deze zal ik zowel op Facebook als Instagram bekend maken.

denksport_nieuw_allerkleinsten
Kende jij deze nieuwe titels van Denksport al?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Denksport
Advertenties

6 gedachten over “Denken is een sport + winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s