Geplaatst in Geluk van LadyBug, Snailmail

NIEUW: verrassingsdoosjes

Wellicht ben je al bekend met de Thema Enveloppen uit mijn shop? Hier heb ik een nieuwe variant op bedacht, genaamd ‘verrassingsdoosjes’. In tegenstelling tot de Thema Enveloppen, zijn er van de verrassingsdoosjes maar steeds twee verkrijgbaar. Maar hoe zit dat dan precies?

De verrassingsdoosjes zijn dus schaars, maar ook alleen maar te bemachtigen middels een veiling. Elke twee maanden worden er twee verrassingsdoosjes geveild, waarmee een goed doel wordt gesteund. Eén via Facebook, de ander via Instagram. Het gaat om een brievenbusdoosje gevuld met goodies, producten en flyers van verschillende shops en overige bedrijven. In de loop der jaren is er ontzettend veel gedoneerd voor de Thema Enveloppen, en komt het weleens voor dat er iets van overblijft. Uiteraard heb ik dit altijd netjes bewaard, maar inmiddels is dit zoveel, dat ik het besloten er pakketjes van samen te stellen. Dit zijn dus de verrassingsdoosjes geworden.

De eerste verrassingsdoosjes heb ik afgelopen maandag online geplaatst voor de veiling. Dinsdagavond om 20u heb ik deze gesloten. Het was super spannend, zo’n nieuw concept online plaatsen. Zouden er überhaupt wel biedingen komen? Tot mijn positieve verbazing is er meer geboden dan ik van te voren had gedacht. Een groot succes dus en zeker voor herhaling vatbaar. In april veil ik de volgende twee verrassingsdoosjes.

verrassingsdoosje_liefde

Met de veiling wordt er dus -net als bij de Thema Enveloppen- een goed doel gesteund. Bij de verrassingsdoosjes is dat Victory4All Projects. De veilingen worden gestart met een vast bedrag van €5 inclusief verzendkosten. Alles was daarbovenop wordt geboden, zal geschonken worden aan het goede doel. Met de eerste veiling is er €12 opgehaald. Geweldig! Dit keer had ik alles zoveel mogelijk samengesteld in thema ‘Liefde’. De volgende verrassingsdoosjes zullen ‘Voorjaar’ als thema hebben.

Bied jij ook mee de volgende keer? Houd de social media kanalen van Webshop LadyBug goed in de gaten óf schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd als eerste op de hoogte!

 

Advertenties

2 gedachten over “NIEUW: verrassingsdoosjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s