Geplaatst in Snailmail

Kusjestips!

Het is echt waar, de #nietplakkenmaarsmakken actie van PostNL gaat door. Op dinsdag 13 februari kun je tot 20 gram GRATIS post versturen met een kus. En als postliefhebster bedacht ik hier iets leuks voor!

PostNL heeft het vandaag officieel bekend gemaakt, de #nietplakkenmaarsmakken actie gaat door. Lees hier alle voorwaarden. Je kunt dus op dinsdag 13 februari post tot 20 gram GRATIS versturen met een lippenstiftkus. Mijn lippenstift ligt al klaar, want ik bedacht iets leuks.

image1
Vorig jaar heb ik meer dan 30 enveloppen verstuurd tijdens de Valentijnsactie van PostNL. Wat vond ik het leuk om te doen! Daarom dit jaar weer een leuke actie. Wil jij kusjespost ontvangen van mij? Laat dan een reactie onder via het desbetreffende bericht op mijn Facebookpagina of op Instagram. De eerste 10 die reageren (zowel op FB als Instagram) zullen post van mij ontvangen, mits je tijdig je adres aan mij doorgeeft. Ik zal je dan een leuke kaart versturen met wat extra goodies.

valentijnsactie
Daarnaast heb ik ook via mijn shop LadyBug een leuke actie lopen. Zo kun je een setje KUSJESPOST bestellen, voor maar €2.50. Hierin zitten twee postkaarten en twee bladwijzers. Welke dat zijn, blijft een verrassing. Wanneer je de set vóór 13 februari besteld en betaald, wordt hij GRATIS met een kus naar je toegestuurd! 418_418_0_lippenafdruk

Naast de actie van PostNL, heeft ook postbedrijf Sandd een leuke Valentijnsactie bedacht in samenwerking met de Blokker. Je kunt t/m zaterdag 10 februari 13u GRATIS een Valentijnskaart versturen. Er is keuze uit 8 verschillende ontwerpen. Wanneer je een aankoop doet bij de Blokker krijg je eén van de Valentijnskaarten gratis. De kaart is al voorzien van een Sandd postzegel. Schrijf er een leuk berichtje op, adres niet vergeten en Sandd bezorgd hem op Valentijnsdag bij jouw geliefde! Je kunt hem deponeren in een speciale Sandd brievenbus in een Blokker winkel.

Ga jij ook Valentijnspost versturen?

Advertenties

5 gedachten over “Kusjestips!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s