Geplaatst in 'Zelluf Doen' - DIY KIDS, Snailmail

Hartjes sleutelhangers

Afgelopen dinsdag 8.45u: mijn actie voor ‘kusjespost’ kwam online op Facebook. Ondertussen bracht ik de meisjes naar school en deed ik boodschappen. Ik wist niet wat ik zag toen ik weer thuis was en mijn Facebookpagina checkte. Binnen een uur waren er al meer dan 10 reacties van dames die maar al te graag ‘kusjespost’ wilden ontvangen.

En dat gaat gebeuren ook. Sterker nog, het zijn er inmiddels meer dan 10. Ook op Instagram heb ik de actie binnen een uur kunnen sluiten. Dolblij was ik natuurlijk, want hoe leuk is het om leuke post te maken voor anderen. Uiteraard heb ik er leuke pakketjes van gemaakt. Niet alleen een kaart, maar ook wat kleine extraatjes. Helaas heeft PostNL de voorwaarden dit jaar een klein beetje aangepast. Post kan namelijk niet meer tot 50 gram gratis worden verzonden met een kus, maar tot 20 gram. Leuke uitdaging dus om die envelop goed te vullen 🙂

IMG_1126
Dinsdagmiddag en gisterochtend ben ik direct -samen met mijn meiden die natuurlijk ook wilden knutselen- aan de slag gegaan. En daarmee kom ik meteen op een leuke tip voor jullie. Laatst was ik namelijk weer eens bij de Action en kocht daar een leuk setje met 6 DIY hartjes sleutelhangers. Alle 6 zaten netjes apart verpakt, met een voor -en achterkant die je zelf gemakkelijk in elkaar kunt klikken. Natuurlijk zaten er ook een aantal papieren hartjes bij, waar je zelf iets op kunt tekenen of letteren. Er zaten meer papieren hartjes bij dan sleutelhangers. Wel zo fijn, want stel dat je toch niet zo tevreden bent over je ontwerp, dan heb je er nog een paar reserve liggen.

Mijn meiden mochten allebei drie sleutelhangers maken. Leuk om te versturen over de post met de #nietplakkenmaarsmakken actie van PostNL. Heel simpel om te maken, maar voor de kids een enorm leuke bezigheid. En trots dat ze waren 🙂 Helaas heb ik er niet veel foto’s van gemaakt, maar je begrijpt vast wel het principe. Een setje kost €0.87 en ligt bij de kinderafdeling met knutselmaterialen.

Heb je de actie van mijn shop ook al gezien? Wanneer je een setje ‘KUSJESPOST’ besteld, zal deze dinsdag 13 februari GRATIS met een kus naar je toe worden gestuurd.

Wie verrassen jullie met Valentijnsdag?

Advertenties

3 gedachten over “Hartjes sleutelhangers

  1. De sleutelhangers zijn leuk, een aantal jaren geleden hebben ze ze ook gehad. En toen hebben wij die gebruikt bij n knutsel tijdens de vormelingen dag bij het bisdom. Wij lieten toen de kids hier een plaatje/ foto uit tijdschrift inleggen met evt letters van je naam. Erg leuk waren ze geworden.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s