Geplaatst in Reviews, Snailmail

Uitgekozen als brandrep!

Wat een leuke verrassing lag er vorige week op de deurmat. Een pakketje van Brigitte. Zij runt de kaartenshop Liefs van Bri en sinds kort ben ik een van haar brandreps. Zo tof. Waarom ik me daarvoor had opgegeven, lees je in deze blog.

Ik was zo verrast dat ik was uitgekozen als brandrep voor Liefs van Bri. Wat dat precies is? Heel simpel: het vertegenwoordigen van haar producten op mijn social media kanalen, zodat nóg meer mensen bekend raken met haar producten.

brandrep_liefs-van-bri

Liefs van Bri is dus een online kaartenshop. Inmiddels worden de kaarten ook in andere online shops verkocht. Brigitte werkt als juf en orthopedagoog, maar wilde ook graag iets doen met de flauwe woordgrapjes van haar vriend. Hier was ze zo mee aangestoken, dat ze deze graag met anderen wilden delen. Dit was het begin van het ontstaan van haar leuke, grappige kaarten.

Ook ik vind ze heel tof en daarom wil ook ik dit graag met anderen delen. Niet alleen omdat ze grappig en kleurrijk zijn, maar ook om het ouderwets post versturen te blijven stimuleren. Het is zo leuk om af en toe eens een kaartje te sturen naar iemand. Zomaar of met een reden, de ander zal altijd blij verrast zijn, omdat je aan hem of haar denkt. Het is een fijn gebaar. Persoonlijker dan een snel online berichtje, vind ik zelf.

De komende periode zul je dus regelmatig leuke foto’s met kaarten van Liefs van Bri langs zien komen, met name op mijn Instagram account. Gewoon om je te inspireren of te verblijden met een leuke, grappige quote.

Ken je Liefs van Bri nog niet? Brigitte doneert ook regelmatig kaarten voor de Thema Enveloppen uit mijn shop. Hiermee steun je altijd een goed doel. Leuk om op deze manier eens kennis te maken met haar kaarten. 

Button-naar-webshop

Welk kaartje van Liefs van Bri vind jij het leukst?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s