Geplaatst in Snailmail

Scavenger Hunt Valentijn

Na lange tijd heb ik weer eens meegedaan aan een Scavenger Hunt, een soort swap. Ik heb al eerder een Scavenger Hunt gedeeld met jullie, maar dit keer dus met thema Valentijnsdag. Ik heb er zelf één verstuurd, en ook één ontvangen. 
Ik vind het altijd zo leuk om een Scavenger Hunt of swap samen te stellen. En het inpakken, dat vind ik dan nog het leukste om te doen! Door mijn shop heb ik natuurlijk wel wat ervaring met het verzorgd inpakken van bestellingen, dus extra leuk als je dit zomaar voor een ander mag doen.

Een Scavenger Hunt werkt met een vaste lijst van items waar je uit kiest. In dit geval moest je 10 items kiezen en een liefdeslekkernij en beschreven Valentijnskaart toevoegen. Ik zou geen Daniëlle heten als ik er niet ook nog een aantal extraatjes aan toe zou voegen. Wel gedaan dus 🙂 Zo heb ik er nog een klein notitieblokje bij gestopt en een lippenbalsem.

Gisteren was het dus zover en mochten alle Scavenger Hunts worden uitgepakt. Wat zag het er gezellig uit. Alles was in mooi hartjes papier ingepakt. Ik ben verwend met hele mooie papiertjes, stansjes, een washitape, kaarsje, postkaarten, thee, stickers, maskertje en lekkere chocolaatjes. Wat een feest om uit te pakken!

Naast de Scavenger Hunt heb ik ook nog heel veel andere Valentijnspost verstuurd. PostNL had namelijk ook dit jaar weer de leuke #nietplakkenmaarsmakken actie, waarmee je tot 20 gram GRATIS post mocht versturen met een kus als postzegel. Als postliefhebber kon ik dit natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Ik verstuurde zo’n 20 enveloppen naar aanleiding van mijn Valentijnsactie op Instagram en Facebook, maar ook nog naar vele anderen. In totaal heb ik 70 enveloppen/kaartjes verstuurd, zie onderstaande foto.

verstuurde-post_valentijn2018
Zelf ontving ik naast de Scavenger Hunt ook nog ruim 20 vrolijke Valentijnspost met leuke kaartjes en goodies, waaronder één van PostNL zelf. Ze hadden mijn foto met verstuurde kaartjes gespot op social media en wilden me graag ook wat liefde sturen. Te leuk! Ik had dus een echt brievenbusfeestje. Hopelijk organiseert PostNL volgend jaar weer deze leuke actie! Ik kijk er nu al naar uit 🙂

Hebben jullie Valentijnspost verstuurd?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s