Geplaatst in Reviews, Snailmail

Ik won chique art designs!

Ik ontving nog zo’n leuke postverrassing afgelopen week. Ik won namelijk de fotowedstrijd van Hip & Stip kaarten. Deze was georganiseerd naar aanleiding van de #nietplakkenmaarsmakken actie van PostNL. Wat ik won, lees je in deze blog.

Net als vorig jaar maakte ik een foto van alle Valentijnspost die ik zou versturen. Ik heb een record verbroken, want vorig jaar verstuurde ik nog tussen de 30 en 40 enveloppen. Dit jaar was dat tussen de 60 en 70. Zou het volgend jaar nog meer zijn? Anyway, het was een hele uitdaging alles mooi op de foto te krijgen, maar het is gelukt. Alles lag in een grote cirkel, met in het midden een kaartje van Liefs van Bri.

verstuurde-post_valentijn2018

Dolblij was ik toen ik las dat ik de fotowedstrijd had gewonnen en hiermee een hele toffe set met kaarten en stickers had gewonnen. Alles was netjes verpakt, zo leuk altijd, dan is het een extra feestje om uit te pakken. De kaarten zijn van de merken Artichique Design en Studio Draak. Ook zaten er nog twee mooie sluitstickers van Studio Draak bij en een stickervel van Studio Holland. Als extra’s nog een toffe boekenlegger, Winkelen in Holland Magazine en een zakje thee met snoepjes 🙂

Ik bof maar met de kaarten die in de set zaten. Het merk Artichique Design is namelijk net nieuw in het assortiment van Hip & Stip kaarten en de Studio Draak kaarten die ik kreeg, gaan officieel pas in maart online voor de verkoop. Tof dat ik ze al mocht ontvangen!

IMG_1156
De kaarten van Artichique Design vind ik zelf een prachtige aanvulling op het assortiment van Hip & Stip kaarten. Ze zijn uniek, origineel en hebben een mooie mix van vintage en Holland in de jaren 20. Bekijk ze maar eens goed; alle kaarten bevatten een typisch Hollands detail. Leuk voor postcrossing, zo kunnen je maatjes op een leuke manier kennis maken met onze cultuur. Niet alleen de voor-, maar ook de achterkant bevat een mooi passend design; een prachtige collage van oude postzegels in warme kleuren.

Er zijn 11 unieke ontwerpen. Je kunt ze uiteraard los bestellen, maar ook als 10-set. Deze stelt de shop dan speciaal voor jou als verrassing samen. Op de site van Hip & Stip kaarten kun je alle designs uitgebreid bekijken. De nieuwe kaarten van Studio Draak zullen vanaf maart in de shop staan.

Dankjewel Audrey, voor deze geweldige prijs! Echte post is zoveel leuker!

Welke kaart vind jij het leukst?

Advertenties

4 gedachten over “Ik won chique art designs!

 1. Gefeliciteerd Daniëlle iemand die zo veel bezig is met leuke kaarten en echt vesturen verdient ook wel een prijs. Met al je enthousiame ove post is het een mooie pr voor post vesturen. En inderdaad echte kaarten per post is ook gewoon leuk.
  Geniet van je prijs

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd, Danielle je hebt het dubbel en dwars verdient. Wat leuk maar vooral lief dat je de moeite hebt genomen zoveel post te versturen. Dat is een applausje waard. Ik ga volgend jaar een voorbeeld aan jouw nemen en dan meer kaarten versturen. Maar ik wil zo in het jaar ook zomaar iemand leuke post sturen, want wat is leuker dan post te ontvangen.
  Geniet maar van je super mooie prijs.:-)

  Liked by 1 persoon

  1. Wat lief Wendy! Het was voor mij ook een feestje om te versturen, vind het gewoon zo leuk om te doen. En inderdaad post/snailmail tussendoor is altijd leuk. Leuk om te lezen dat je volgend jaar ook meer post wilt versturen ☺️💕

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s