Geplaatst in Geluk van LadyBug, Reviews, Snailmail

Envy Cards

Er is een nieuwe shop geboren. Ja, ik weet het, er zijn zoveel online shops. Zeker in kaarten en stationery producten. Maar deze wil ik toch graag even met je delen en dat heeft een heel speciale reden!

Envy Cards, zo heet de nieuwe online kaartenshop van Nathalie. Zij heeft deze shop opgericht vanuit haar liefde voor post. In 2014 begon zij haar postavontuur met het versturen van brieven, kaarten en snailmails. Al langer wilde ze een eigen shop beginnen, en zie daar, het is haar gelukt!

Wat zo bijzonder is aan Envy Cards, is dat je er hele bijzondere kaarten kunt vinden. Zo is zij één van de weinige shops in Nederland die kaarten van Eddition Gollong verkoopt. Deze prachtige kaarten van Nina Chen en Mila Marquis zijn uniek, kleurrijk en een plaatje om te zien. Ik heb er ook een aantal thuis liggen en vind ze ook prachtig om in te lijsten. Ze zouden heel leuk staan op een kinderkamer, wc of trappenhuis.

Máár Nathalie geeft ook anderen de kans om hun talent te laten zien aan een breder publiek. Zo was ze (en is ze nog steeds) op zoek naar kleinere ondernemers die zelf kaarten ontwerpen en hebben laten bedrukken. Uiteraard voelde ik me meteen aangesproken, want ook ik heb mijn eigen kaartenlijn. Helaas zal ik – i.v.m. mijn zwangerschap- vanaf april voorlopig stoppen met de verkoop van mijn losse kaarten en stationery producten. Je shopt de kaarten nu nog met korting in mijn eigen shop, maar vanaf april worden ze daar offline gehaald. Gelukkig zijn er sinds gisteren ook drie ontwerpen verkrijgbaar bij Nathalie. Uiteraard zijn deze daar ook na april nog te shoppen.


Neem zeker eens een kijkje bij Envy Cards. Naast kaarten vind je er ook notitieblokjes, zakjes, enveloppen en stickers. Bestellingen worden met veel zorg en liefde ingepakt!

Kende jij deze nieuwe shop al?

Advertenties

2 gedachten over “Envy Cards

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s