Geplaatst in DIY voor jou, Reviews

DIY Babykamer + veiling!

Nu ik zwanger ben en het derde trimester inmiddels van start is gegaan, zal het je niet verbazen dat ik steeds meer bezig ben met de voorbereiding op de komst van de baby. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in de babykamer en ook hier ontbreekt mijn creativiteit niet.

Ons huis is absoluut geen VT wonen huis. Wij hebben van alles wat, maar met wat creativiteit hebben wij er toch een leuke eenheid van weten te maken. De woonkamer is vrij neutraal qua kleuren, maar de kinder -en babykamer zijn een vrolijke en kleurrijke vertoning.

Onze dochters slapen nu sinds een kleine maand bij elkaar op de kamer. Wat is het gezellig geworden. De kamer van onze jongste is nu babykamer geworden, met het grote voordeel dat alles er al (of nog) stond. De kast, commode én ledikant, want daar sliep zij nog in. Nu is ze officieel over naar een juniorbed. Er hoefde dus weinig aan te gebeuren, zelfs de gele muur laten we zo. Lekker vrolijk vinden wij. Máár het was natuurlijk wel altijd een meisjeskamer geweest. Tijd dus om het jongensproof te maken, want ja, wij verwachten dit keer een zoon.

IMG_1164
Ten eerste kocht ik via AliExpress een heel leuk DIY setje voor het maken van een leuke mobielhanger van hout. Deze bestaat uit Saturnus met sterren. Je kunt hem aan de muur hangen, maar ik vond hem leuker staan aan het hemeltje boven het bedje. Heeft hij straks iets om naar te kijken 🙂

Verder hangt er een hele leuke pompom slinger met geel, wit en grijs boven de commode. Ik weet nog niet of ik hem daar laat hangen, maar hij blijft sowieso op de babykamer. Het matcht zo leuk qua kleuren! Deze pompommetjes zaten een keer los bij een pakketje die ik had gewonnen via LovelyBox.nl. Ik besloot er een slinger van te maken, net zo leuk toch!

IMG_1166
Zoals jullie weten ben ik dol op handletteren. Er komt dus ook nog een mooie geletterde kaart met zijn naam op het kamertje te hangen. Helaas kan ik deze nog niet aan jullie laten zien, maar die laat ik tegen die tijd zeker nog voorbij komen.

Als laatst heb ik een paar gehaakte knuffeltjes op de babykamer neergezet. Niet gemaakt door mij, maar wel door dames die deel hebben genomen aan een haakcafé van Sabby’s Choice. Deze stichting bestaat helaas inmiddels niet meer, maar zij hadden als doel om kwetsbare en eenzame 50-plussers een kans te geven in contact te komen met anderen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Omdat ik deze mooie gedachte graag wil voortzetten, heb ik een leuke veiling bedacht.

IMG_1165

VEILING: Hoe het werkt!
Ik heb toen stichting Sabby’s Choice stopte een aantal producten overgekocht om weer te kunnen verkopen voor een goed doel. Ik heb ervoor gekozen het Nationaal Ouderenfonds te steunen. Zo maak jij én een baby blij (met het gekochte product) én eenzame ouderen. Mooie combi toch?!

Voor de veiling, die via mijn Facebookpagina plaats zal vinden, heb ik 7 producten beschikbaar gesteld. Het gaat hierbij om troetelknuffels, broekjes en mutsjes. Alles is gehaakt. Je kunt vanaf €2.50 bieden op de producten. Alles wat méér wordt geboden, zal worden gedoneerd aan het Nationaal Ouderenfonds. De verzendkosten zullen achteraf worden berekend, afhankelijk van hoeveel producten jij hebt ‘gewonnen’.

IMG_1163
De veiling vindt vanavond om 20u via Facebook plaats. Er komen hierbij 7 producten online, waar je op kunt bieden. De veiling loopt tot woensdagavond en zal om 20u worden gesloten. De hoogste bieders ‘winnen’ en zullen van mij persoonlijk bericht ontvangen!

Ben jij er ook bij vanavond?

Advertenties

2 gedachten over “DIY Babykamer + veiling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s