Geplaatst in Geluk van LadyBug, Reviews

Envelopje Pasen

Hij is er weer, een Thema Envelop. Zo leuk altijd! Dit keer Envelopje Pasen, want ja, ook al lag er in sommige delen van het land gewoon sneeuw begin deze maand, er is toch écht voorjaar in zicht. Althans, dat hoop ik. Met Envelopje Pasen krijg je die voorjaarskriebels in ieder geval wel!

Hij is alweer bijna uitverkocht, maar toch wil ik er wel even aandacht aan besteden. Deze editie is namelijk weer zo ontzettend leuk. Er doen weer een aantal hele toffe shops mee, ik zal ze onderaan deze blogpost allemaal benoemen.

Zoals je misschien al wel weet wordt er met elke Thema Envelop een goed doel gesteund. Voor deze editie heb ik gekozen voor Stichting Evi. Zij zetten zich in voor ouders met een kind dat erg ziek is. Helaas hebben deze ouders -naast de zorg voor hun kind- ook altijd veel zorg over de financiën. Vele behandelingen, opnames, vervoerskosten of medicatie worden niet vergoed. Zulke zorgen kun je er als ouders eigenlijk niet bij hebben. Daarom biedt Stichting Evi financiële hulp aan deze ouders. Daarnaast bieden ze ook praktische ondersteuning aan, zoals het regelen van opvang voor de andere kinderen in het gezin of een overnachting in een Ronald MCDonald Huis.

De stichting is opgezet door de ouders van Evi. Zij was ongeneeslijk ziek en overleed op 12-jarige leeftijd aan kanker. Tijdens deze moeilijke periode hebben zij gemerkt hoeveel er op je bordje komt als je kind zo ernstig ziek is. Daarom willen zij graag ouders helpen met financiële en praktische zorg, die zich nu in dezelfde positie bevinden als zij destijds. Een prachtig doel vind ik zelf, waar ik graag een steentje aan bijdraag. Jij kunt hierbij helpen door een envelop te bestellen. Er gaat namelijk van elke bestelde envelop €1.50 naar deze stichting!

Zoals ik al schreef zit Envelopje Pasen vol met leuke goodies in thema voorjaar en Pasen. Op dit moment zijn er nog maar 4 verkrijgbaar. Wees dus snel als je er eén wilt bestellen! Binnenkort deel ik een leuke sneakpeek op social media, maar ik kan alvast verklappen dat er ook een heel leuk mini DIY projectje van Ben Ik Hip in zit! Leuk voor de Paasdagen, maar ook voor daarna!

IMG_5645De andere shops die meedoen zijn:

Heb jij Envelopje Pasen al besteld?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s