Geplaatst in Open dagboek

Ik ben de klos

Na zo’n drie weken hoopte ik dat het was uitgebannen in ons huis. Maar helaas, misvatting. En als het dan toch ongehoopt, maar stiekem een beetje verwacht, toch weer voorbij komt, is dat echt flink balen. Dit keer heeft het mij getroffen en op die dagen zie je alles. Stof, vieze ramen, rommel én er blijft maar door je hoofd malen wat je allemaal nog moet doen. Ik heb me er maar bij neergelegd voor nu. De bank, ons bed en zo af en toe een paracetamol zijn mijn beste maatjes deze dagen. Oorzaak; de griep, inclusief een vermoedelijke voorhoofdsholteontsteking. Hopelijk geen oorontsteking, want de pijn is soms ondraaglijk. Vandaag maar even langs de huisarts. En jullie begrijpen vast wel waarom ik voor vandaag geen leuke DIY met jullie kan delen. Hebben jullie tegoed, beloofd! Gelukkig heb ik een heel gezellig bewegend mannetje in mijn buik, dat maakt alles weer wat draaglijker.

Ondertussen kun je nog steeds meedoen met de leuke acties in mijn feestblog!

Niet vergeten hoor 😊

Advertenties

2 gedachten over “Ik ben de klos

 1. Stof, vieze ramen etc komt doordat de zon in deze tijd zo naar binnen schijnt nog even en dan is dat weer voorbij. Maar ziek zijn is echt niet leuk. Jezelf de rust even gunnen en anders de oma’s even optrommelen voor hulp? Van harte beterschap en in iedergeval heb je een zoon als afleiding. Wordt tijd voorvoorjaar en lekker veel zon
  Lieve groet,
  Sienie

  Liked by 1 persoon

  1. Lief van je Sienie. Die voorjaarszon is inderdaad lekker fel, zeker smiddags. Niet erg hoor, heerlijk zelfs. Maar niets doen, is niets voor mij. Het liefst ben ik lekker bezig en houd ik dus ook alles bij. Vandaag voel ik me gelukkig iets beter en Lukas kan thuis werken. Dat scheelt! 😊 Meisjes zijn overdag naar school/peuterspeelzaal.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s