Geplaatst in Snailmail

Scavenger Hunt: wat ik kreeg!

Misschien was het je al opgevallen?! Gisteren is er geen blogpost online gekomen. Ik heb besloten om vanaf deze maand één blog in de week te plannen. Op dit moment ben ik ruim 32 weken zwanger, en wil ik het iets rustiger aan gaan doen qua ‘verplichtingen’. Máár tot zover de huishoudelijke mededeling, want deze blog gaat heel ergens anders over.

Vorige week schreef ik al dat ik meedeed aan een Scavenger Hunt in thema Pasen. Een soort swap. Ik liet jullie zien wat ik verstuurde, maar vandaag laat ik graag zien wat ik kreeg.

Zo nu en dan vind ik het leuk om mee te doen aan zo’n project. Een Scavenger Hunt is wel mijn favoriete ‘swapmethode’, omdat je dan heel gericht kunt kiezen uit een lijst met items. Op deze manier heb je meer houvast, maar kun je toch (tot op bepaalde hoogte) zelf kiezen wat je stuurt.

In de Facebookgroep heeft iedereen een album waarin je aan de foto’s kunt zien wat de interesses zijn van deze persoon. Een soort moodboard, maar dan uitgebreider. Volgens mij heeft de persoon die deze Scavenger Hunt aan mij stuurde, mijn album goed bestudeerd, want wat ze uit heeft gekozen past echt bij mij.

Als eerst kreeg ik een hele leuke kaart met een persoonlijk berichtje erop. Verder zat er het volgende in; stickers, chocolaatjes, thee, mooie papiertjes, enveloppen, washitape, bloemenzaadjes, een kaarsje, knoopjes, paperclips en mooie vlinderclipjes.

Wat ik zo leuk vindt aan de papergoodies, is dat ik ze zelf weer kan gebruiken voor het maken van leuke snailmails. De vlinderclips heb ik meteen in huis gebruikt, voor de lentesfeer! En thee, heerlijk! Alleen al het uitpakken was leuk 🙂

Wat zou jij graag in een Scavenger Hunt (swap) ontvangen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s