Geplaatst in DIY voor jou, Reviews, Snailmail

Ik beken..

Met een plak van mijn zelfgebakken cake en laptop op schoot, wil ik jullie via deze weg graag iets bekennen. Dat ik Daniëlle heet weten jullie al. Dat ik een verslaving heb waarschijnlijk niet. Ik ben zeker niet de enige en juist daarom wil ik het graag delen. 

Hóe gaan anderen hier nou mee om? Ik weet inmiddels niet meer hoe ik het goed kan opbergen. Mijn washitape. Ik had alles netjes gesorteerd, maar inmiddels is mijn verzameling op wonderbaarlijke wijze toch weer gegroeid.. en dat terwijl ik voorlopig niks meer bij mocht kopen van mezelf. Ik mag de Action wel de schuld geven toch?! Ik heb ze niet geteld, maar het zijn er absoluut een boel.

IMG_1297
In het begin -toen dat nog paste- had ik mijn washitape opgeborgen in een grote theedoos. Later begon mijn verzameling zich uit te breiden en vulden twee gevlochten mandjes zich ook steeds meer. Nu zaten ze zo vol dat ik niet aan een derde oplossing kon ontkomen.

Toen ik op de site van ByKris aan het rondneuzen was, kwam ik een briljant product tegen. De washitape ring, nooit eerder had ik het gezien of ervan gehoord, maar wat is ie handig. Vorige week belande hij met nog veel meer leuke spulletjes uit deze shop op mijn deurmat. Tijd dus om al mijn washitape weer eens opnieuw te ordenen. Leuk klusje 🙂

IMG_1302
Na het sorteren kwam ik erachter dat ik vooral veel tapejes met stippen, sterren, bloemetjes, plantjes en teksten heb. Hetgeen waar ik het meest van heb (stippen/sterren en bloemen/plantjes) besloot ik in een mandje te stoppen. De rest heb ik op thema in mijn theedoos gedaan. De washitape met teksten heb ik uiteindelijk om de washitape ring gedaan, zo kan ik alle teksten snel zien en hoef ik niet te gaan graaien, voordat ik eindelijk heb gevonden wat ik wilde hebben.

IMG_1298
Ik ben blij met hoe ik het nu gesorteerd heb.
Nu zorgen dat ik eerst wat tapes opmaak!

Hoe bewaren jullie je washitape?

Advertenties

9 gedachten over “Ik beken..

 1. Ik heb 2 van die bakken met de oranje en groene bakjes erin. Die heb ik eruit gehaald en dan al mijn washi in rijtjes achter elkaar gelegd. Zo heb ik altijd een goed overzicht. 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Soms krijg je een cadeau verpakt in een vierkante doos met bovenopde klep doorzichtig plastic maar het mooie komt nog de deksel gaat dicht met een magneetsluiting heel mooi. Dus verpakking misschien eerst goed bekijken voordat je het weggooid. Maar wat heb jij veel rolletjes😀 inderdaad misschien eerst maar opmaken maar de Action is wel heel verleidelijk gelukkig een eind bij ons vandaan. 😊 suc6 met het beginnen met opmaken😉

  Liked by 1 persoon

   1. Haha! Ik heb pas m’n rolletjes geteld, ik had er 46! Al heb jij er vast meer 😉
    Ik heb ze zelf allemaal ongeordend in een mandje van de Action zitten (zo’n gevlochten) maar ik zag op Pinterest een idee om zelf een washitape rek te maken, wie weet komt ’t er nog eens van!

    Liked by 1 persoon

   2. Ja, er zijn heel veel leuke ideeën op Pinterest te vinden om washitape op te bergen. Helaas heb ik nu geen ruimte voor zo’n mooi wandrek, anders had ik er zeker eentje opgehangen!

    Like

 3. Bij de kringloop heb ik een grote letterbak gekocht die ik met een blokje erachter (zodat hij iets naar achter kantelt) aan de muur heb hangen. Er zitten wel 100 rolletjes in en het is net een kunstwerk met al die kleurtjes. Ook heb ik nog een grote houten borduurring vol hangen.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s