Geplaatst in Algemeen

Inspiratie, geboorte traktatie

Onze kleinste schat is alweer een maand oud vandaag. De tijd vliegt! Zijn zussen zijn reuzetrots en mochten uiteraard trakteren in de klas. Onze jongste dochter trakteerde de bekende Nijntje koekjes met muisjes, maar onze oudste dochter wilde iets speciaals. Kijk je mee?

Eigenlijk was het uiteindelijk een dubbele traktatie, maar verderop word je wel duidelijk waarom. De meeste voorbereiding konden we gelukkig nog doen tijdens mijn zwangerschap, anders was het nooit gelukt. Ze wilde graag kleine figuurtjes van strijkkralen trakteren. Leuk idee vond ik! Ik zocht wat voorbeeldjes op Pinterest en liet haar twee verschillende figuurtjes kiezen. Dit werden een uiltje en een Donald Duckje. Ik kon het niet laten om er nog iets extra’s mee te doen en dus maakte ik er hangertjes van. Deze verpakte ik netjes in plastic zakjes aan labeltjes. Deze kocht ik via AliExpress.

5A9E63D1-7FB0-49DE-AF87-5B07CCC6A442

Maar uiteraard hoorde er ook iets lekkers bij. Ze wilde graag blauw en witte spekjes trakteren, maar ook dit wilde ik leuk aanpakken. Zomaar met een schaal spekjes rondgaan vond ik een beetje saai. Uiteindelijk kochten we een bak met schuimpjes, maar toch had ik nog geen idee hoé ik deze moest verpakken. Plots zag ik de traktatieboom die we eens van mijn vader kregen in haar kast staan. Voor het geval we het eens konden gebruiken. Dat ik daar niet eerder aan had gedacht! Deze ‘boom’ komt van de Aldi en kun je vol hangen met de uiltjes doosjes die erbij zaten. Deze doosjes heb ik gevuld met de schuimpjes, en wat een succes was het!

F458F0BF-90FC-4B27-97A1-5BDC43231A55

Wat vind jij een leuke en originele geboorte traktatie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s