Geplaatst in DIY voor jou, Handlettering, Reviews

Juffenbedankjes DIY

Bijna zomervakantie, yes! Wat zijn we er aan toe. Maar dat betekent ook tijd voor het bedenken van bedankjes voor de juffen. Ben jij nog op zoek naar originele ideeën? Met deze blog hoop ik je te inspireren. 

Onze jongste (3) neemt volgende week definitief afscheid van haar juffen en hulpjuffen van de peuterspeelzaal. Onze oudste (4) zit in een combinatie klas, groep 1/2. Volgend jaar komt zij dus wel weer bij dezelfde juf in de klas, maar een bedankje is wel op zijn plaats. Zeker ook voor de stagiaire die afscheid neemt.

Onlangs zag ik de nieuwste paperbaggies van Karin Joan langskomen op internet. Zij heeft een speciale editie #paperbaggies ontworpen voor juffen en meesters. Als je lid bent van haar nieuwsbrief kun je deze gratis downloaden en printen. Van deze zakjes wilde ik sowieso gebruik maken, dus ik heb besloten om alle cadeautjes hierin te verpakken. In deze video kun je zien hoe je ze maakt. Daarnaast kocht ik nog een aantal labels bij Studio Schatkist die ook heel toepasselijk zullen zijn bij de cadeautjes.

Voor de juffen van de peuterspeelzaal wilde ik iets bijzonders maken omdat het een echt afscheidscadeau is. Naast dat iedereen iets op een A4 maakt voor in een herrineringsmap, koos ik ook voor katoenen tasjes met daarop een handgeletterde tekst. Hierop heb ik geschreven: Jij bent fantastisch. De tasjes ga ik nog strijken, inpakken en daarna nog extra verpakken in een paperbaggie. Hieraan hang ik dan nog de labels van Studio Schatkist met de tekst: Bedankt voor de fantastische tijd. Voor de hulpjuffen maak ik een paperbaggie gevuld met drop. Deze verpak ik in cellofaan en hang daaraan het label met de tekst: ‘T ZIT D’ROP. 

Onze oudste gaat volgend schooljaar naar groep 2, maar blijft wel bij dezelfde juf. Daarom voor haar een paperbaggie gevuld met thee (want daar houdt ze van), met daaraan een label met de tekst: You’re a wonderful teacher. Van haar stage juf neemt ze wel afscheid en daarom krijgt ook zij een ‘T ZIT D’ROP paperbaggie.

Binnenkort deel ik een foto op mijn Instagram met het eindresultaat.

Wat geven jullie kinderen als bedankje aan de juf of meester?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s