Geplaatst in Reviews, Snailmail

Spread Some Love #win

Wie net als ik fan is van Unieke Postkaarten, heeft ze vast al wel voorbij zien komen. De zomerse hart flyers. Wat is ie leuk! Ze zijn perfect om weg te geven om iemand een hart onder de riem te steken en / of een fijne zomer te wensen.

Laatst liet ik je via mijn Facebook pagina al een tipje van de sluier zien. Ik was bezig met een Flip Bag in thema zomer. Ik denk dat dit toch wel eén van mijn favoriete snailmails zijn om te maken. Simpel, maar toch ook heel creatief, persoonlijk en je kunt ze volstoppen met leuke goodies. Deze maakte ik voor iemand die nog niet bekend is met snailmail en er meer over wilde weten. Er zitten stickertjes in, kaartjes, magneetjes, flyertjes, maar natuurlijk ook de hart flyer van Unieke Postkaarten.

Verder stopte ik er een roundie bij. Deze ronde schrijfkaartjes had Wendy speciaal ontworpen voor de Ouders Natuurlijk beurs, maar degene die ze over heeft, stuurt ze -als je geluk hebt- mee met je bestelling!

Ook de hart flyers worden deze zomer gratis meegestuurd door Wendy als je een bestelling plaatst in haar shop. Je kunt zelf aangeven hoeveel je er graag zou willen ontvangen. Zo kun je ze bijvoorbeeld tijdens een feestje weggeven of versturen als zomerkaartjes vanaf je vakantieadres. Wendy sponsorde de hart flyers voor Envelopje Zomer uit mijn shop, maar stuurde er nog een aantal extra om weg te kunnen geven. Dus stopte ik er ook eén in een ‘geluksbrengers pakketje’ voor iemand die dit heel goed kan gebruiken en ik echt een hart onder de riem wil steken.

Nu ben ik benieuwd: wie steek jij graag een hart onder de riem? Laat het weten via het vastgezette bericht op mijn Facebook-pagina door iemand te taggen. Zo maak je automatisch kans op twee van deze hart flyers. Eén van mij voor jou, en eentje om weg te geven. De achterkant van de hart flyer is blanco, zodat je er iets persoonlijks op kunt schrijven. Doe jij ook mee? 

EDB81515-9D85-45F5-BF4E-91A387E811C8

Welke quote zou jij als opsteker op de achterkant schrijven?

Advertenties

3 gedachten over “Spread Some Love #win

  1. Wat heb je leuke post gemaakt. De snail- mail is zo mooi en vrolijk, een feestje om deze te ontvangen.
    Ik zou achterop schrijven; keep calm love youself, of een mooie nederlandse tekst.
    Het zijn leuke garappige kaartjes die rondies. ( ik doe helaas niet mee, heb geen face-book) veel liefs en succes iedereen met je leuke actie.👍💌😘

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s