Geplaatst in Geluk van LadyBug, Handlettering, Snailmail

Kaartjes met liefs!

Soms is het tijd voor wat verandering. Vernieuwing ook in dit geval. De visitekaartjes van mijn shop waren op en ik vond het wel tijd voor wat verfrissends. Ze zijn nog praktisch ook! Nieuwsgierig?

Het leek me leuk om eens wat nieuws uit te proberen. Visitekaartjes met wat extra’s. Je kunt ze namelijk gebruiken bij het maken van snailmail, pocketletters of andere leuke creatieve ideeën. Hiermee hoop ik je niet alleen te inspireren en aan te moedigen om creatief bezig te zijn, maar uiteraard ook dat het je herinnert aan mijn shop en blog. Ja, ook blog, want die staat ook vermeld op de kaartjes.

Ik heb ze laten maken door Studentendrukwerk. Via hun site kun je je eigen visitekaartjes, maar bijvoorbeeld ook posters of stickers laten drukken. Je kunt deze via een PDF-bestand aanleveren, maar ik koos ervoor de kaartjes zelf te ontwerpen met hun online editor. Het werkt heel eenvoudig. Je kunt zelf foto’s en tekst toevoegen, precies zoals jij het graag zou willen.

online-editor

Mijn bestelling kwam zeer vlot binnen. Een dag nadat ik ze besteld had, lagen ze al bij mij op de mat. Ze zagen er helaas alleen niet zo uit, zoals ik ze had aangeleverd via de online editor. Er miste een regel en daarbij was sommige tekst slecht te lezen. Nadat ik contact hierover had gezocht met Studentendrukwerk, kreeg ik direct de mogelijkheid om ze opnieuw te bestellen met daarbij tips hoe ik hem het beste kon aanpassen. Goede service!

Na mijn aanpassingen werden de visitekaartjes nog eens extra gecheckt door een vormgever. Ik kreeg hier netjes een mail over waarin stond welke aanpassingen er nog moesten worden gedaan. Daarna werden ze direct doorgestuurd om te laten drukken. Al snel had ik mijn nieuwe visitekaartjes in huis. Dit keer helemaal zoals ik ze had bedacht! Ik ben er dan ook helemaal blij mee en deel ze met trots uit!

Wil jij graag zo’n kaartje ontvangen? Houd dan deze week de Facebook-pagina en Instagram van mijn shop in de gaten. Hierop komen weer hele leuke uitverkoopjes en uiteraard stop ik daar een leuk visitekaartje van mij bij. Aan de onderkant van het kaartje staat ook nog een leuke code vermeld!

Wat vind jij van mijn nieuwe visitekaartjes?

Deze blogpost is tot stand gekomen i.s.m. Studentendrukwerk
Advertenties

2 gedachten over “Kaartjes met liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s