Geplaatst in Snailmail

Gekregen snails

Zoals jullie weten verstuur ik veel post, maar ik krijg zelf ook regelmatig leuke post. Im deze blogpost laat ik jullie een aantal gekregen snailmails zien.

Deze twee snailmails vind ik ontzettend creatief. De goodies zijn op een originele manier toegevoegd. Daarbij houd ik van de ronde vormen en hoekjes. Leuk om te krijgen, leuk om te bekijken, leuk om te bewaren! 

 


Ook deze vind ik zo leuk. Ik kreeg hem eens via Tante Jannies Postkamer, een site die helaas inmiddels gestopt is. Het is een mapje vol met leuke recepten. Superhandig! En zo leuk bedacht ook. 

 


Dit is een soortgelijke snailmail. Een mapje vol met plaatjes en stickers. Overigens ook superhandig, want je kunt hem heel gemakkelijk zelf opnieuw gebruiken. Hij sluit mooi met klittenband, leuk bedacht. Inspireert mij ook weer!

 


Via Instagram spreek ik weleens een snailmail-uitwisseling af. We maken dan iets voor elkaar en sturen dit op. Dit was er ook zo éen. Blij verrast was ik hiermee. Zo mooi, passende kleuren en thema. Hij bevatte veel goodies in allerlei vakjes en envelopjes. Superleuk!

 


Als laatst wil ik deze met jullie delen. Een zelfgemaakt boekje, helemaal volgeplakt met mooie teksten! Doet me denken aan een Round Robin boekje, maar dan in het klein en door éen persoon gemaakt. Ik vind het in ieder geval heel tof!

EA2E8CD1-33AF-420B-9887-3758B7D1BD17


Welke snailmail vind jij het leukst?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s