Geplaatst in Snailmail

Snailmail (met geheimpje)

“Er is er eén jarig, hoera, hoera..dat kun je wel zien, ze heeft snaiiil-maiiiil”. Hoe leuk is het, om rondom je verjaardag, een brievenbus vol post te ontvangen. Daarom maakte ik deze snailmail voor Marion van Acrealife. Zij werd 25.

Verjaardag snailmails zijn éen van de leukste om te maken vind ik altijd. Lekker vrolijk en feestelijk. Dit keer koos ik voor een simpele flipbook, maar wel met leuke extra’s. Met veel zorg heb ik de kleuren en thema’s bij elkaar gekozen. Ik weet dat ze dol is op konijnen. Daarnaast zie ik de kleuren roze en groen vaak voorbij komen in haar feed op Instagram, vandaar dat ik heb gekozen voor deze samenstelling.

8CDE6171-B3B0-43C9-B808-8525F3B8F754.jpegAls je ook mijn shop LadyBug volgt, dan herken je waarschijnlijk de bladwijzertjes en het stickertje met het konijntje en ballonnen erop wel. Deze geven een leuke aanvulling op de rest van de snailmail. In het kraft envelopje zitten nog wat stickertjes en in het zakje daarnaast twee minikaartjes.

Nu ik dit schrijf besef ik me opeens dat ik niet eens onder het geheime flapje gefotografeerd heb. Best jammer. Misschien wel leuk als jullie in de reacties nou eens raden wat eronder zit! Het gaat om het flapje waar ‘congrats’ op staat.

4CDF6F76-8708-4FFF-B087-173DAC2D4B2DOok zo’n leuke snailmail maken? Neem zeker eens een kijkje op de Instagram en FB-pagina van mijn shop. Hier staan regelmatig leuke uitverkoopjes van -met zorg samengestelde- snailmailsetjes.

65C84EDC-E77F-4872-879B-FDD3A8733B23

Raad je mee in de reacties?
Uit degenen die het goed raden kies ik iemand uit en stuur ik leuke post toe!

Advertenties

6 gedachten over “Snailmail (met geheimpje)

  1. Wat een leuke snail mail voor marion. Zo leuk het zijn echt haar kleuren. Inderdaad jammer dat je de foto bent vergeten te maken. Ik denk ( na het zorgvuldig bestuderen van je mail) dat er een plaatje/ stickertje onder zit van een konijntje, want dat is Marion haar lievelingsdier.
    Ben benueuwd.👍✉💋🐇

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s