Geplaatst in Reviews, Snailmail

Papieren Passie #winactie

Ik heb een passie voor papier. Al jaren. Als kind eigenlijk al. Knutselen was één van mijn hobby’s. Schrijven ook. Verhaaltjes, maar ook brieven. Dat laatste het liefst in combinatie met leuke stickers en versierde enveloppen. Later ontdekte ik dat dit snailmailen heet. En toen, toen ging er pas écht een wereld voor me open.
Met het snailmailen ontdekte ik ook vele andere technieken en methodes met papierwaren. Papercutting, journaling, scrapbooking, handlettering.., er is zoveel mogelijk. Ook mijn liefde voor stationery begon meer en meer te groeien en inmiddels ligt mijn werkplek vol met washitape, postkaarten, papier, stickers, kaartjes, die-cuts, labels, paperclips. k weet hier altijd wel raad mee. Is het niet voor snailmail, dan wel voor bestellingen. Maar soms is het zo heerlijk om je in een wereld te wanen die je totaal inspireert om weer nieuwe dingen uit te proberen.

5FC4860B-DAC0-4E2D-ABAF-F0DBD3A736CB

Ik ontdekte die ‘wereld’. Het is mijn favoriete event. De PaperPassion beurs. Hét leukste feestje van papier. Dit jaar vindt de derde editie plaats. Al twee keer heb ik mogen genieten van alle gezellige kraampjes en beiden keren ben ik vól inspiratie én leuke producten weer naar huis gegaan.

Ook dit jaar ga ik weer, ik kan het niet missen. Er zullen weer hele toffe kramen zijn, maar ook verschillende workshops. Bij sommige kramen geven ze een gratis instructie. Kortom, als papierliefhebber is dit een echte must-go. En dat kan! Ik mag namelijk twee vrijkaarten weggeven. Eén via Instagram, één via Facebook. Wat je hiervoor moet doen lees je in de desbetreffende posts op social media.

17C8C13E-DDAD-43B0-928F-91247C496D5FDe PaperPassion beurs vindt plaats in de Koepelhal in Tilburg van donderdag 18 oktober t/m zaterdag 20 oktober. Ben jij er al eens geweest?

 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met PaperPassion
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s