Geplaatst in Geluk van LadyBug, Reviews

Uitverkoopjes

Wellicht ken je mijn shop al? Afgelopen voorjaar heb ik heel wat veranderd rondom de verkoop van mijn producten. Zo heb ik op dit moment alleen nog de Thema Enveloppen in de shop staan. Maar dit betekent niet dat dit het enige is wat ik verkoop.

Met drie kinderen is het niet gemakkelijk een shop te runnen. Daarom heb ik besloten om de losse producten niet meer via mijn site te verkopen, maar via social media. Dit doe ik middels uitverkoopjes. Ik kan ze plaatsen wanneer ik wil en stiekem vind ik deze manier van verkopen ook veel gezelliger. Ik heb direct contact met mijn klanten en kan zelf leuke setjes samenstellen.

De uitverkoopjes gaan dus via setjes of kleine pakjes die ik van te voren heb samengesteld. Hier plaats ik dan een foto van en laat daarbij weten hoeveel setjes er beschikbaar zijn. Reageer op tijd met verkocht en je bent éen van de gelukkigen. De setjes zijn zeer voordelig en worden altijd aangeboden inclusief verzendkosten. Uiteraard houd ik rekening met het seizoen. Zo zijn er op dit moment een aantal herfst setjes te koop. 

Zoals je waarschijnlijk wel weet steun ik ook altijd goede doelen. Daarom zijn er ook regelmatig uitverkoopjes voor het goede doel. Het gaat hierbij dus niet om de Thema Enveloppen of Verrassingsdoosjes, maar om uitverkoopjes met producten die gesponsord zijn door andere shops of bedrijven. Op dit moment heb ik een uitverkoopje lopen met éen van mijn eigen postkaarten waarvan de opbrengst gaat naar de inzamelingsactie voor de slachtoffers van het treinongeluk in Oss. Bekijk het via Instagram of Facebook.

319CE8F2-BF62-4082-96FA-8FB85A1C95B3

 

Ik vind het leuk als je me wilt volgen. Met Kerst komen er ook weer heel wat toffe uitverkoopjes aan. Morgen start er een nieuwe veiling van de Verrassingsdoosjes in thema Herfst. Hierin zitten o.a. Herfstkleurplaatjes, ontworpen door Wendy van Wendywendysign. Op de achterkant staat ook Wenshop LadyBug vermeld! De opbrengst van de Verrassingsdoosjes gaat naar Tess Unlimited. Bieden kan via Instagram en/of Facebook. Houd het in de gaten, mocht je mee willen bieden!

Heb jij weleens wat via mijn shop gekocht?

Advertenties

3 gedachten over “Uitverkoopjes

  1. Helaas heb ik geen instagram, maar ns zien.
    Maar ik wil toch wel graag je sint enveloppje kopen en later ook de kerst envelopje. Lijkt me super fijn voor het goede doel en voor mij. Toch eens kijken hoe dat moet ( heb nog nooit iets oneline gekocht.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s