Geplaatst in Reviews, Smulrecepten

Creatief met eten

Soms kom je van die dingen tegen, dan ben je meteen enthousiast. Dat had ik met Foodbites. Ik zag wat ze maakt en bewonder haar creativiteit. Met eten in dit geval.

Mijn eerste gedachte was; hóe verzin je het toch allemaal? Zo leuk, schattig, uniek, origineel.. Heel inspirerend! Wat ze maakt is ook nog eens gezond. Al haar creaties zijn gemaakt van fruit en groente. Oké, regelmatig gebruikt ze ook chocola, maar bovenal is het fruit. Healthy dus. En hoewel ik zelf niet de behoefte heb elke dag uitgebreid het fruit op deze manier aan mijn kinderen aan te bieden, vind ik het wel leuk om te zien hóe het kan. Zo af en toe sla ik dan ook wat op. De plaatjes die mij echt inspireren en ‘gemakkelijk’ na te maken zijn zijn te vinden in mijn foodbites-verzameling.


Verder is Foodbites ongelooflijk kleurrijk en houdt ze rekening met het seizoen. Nu het Herfst is, komen er veel leuke herfstcreaties voorbij. Zoals paddestoeltjes of pompoen. Lijkt me ook erg leuk om rond de Kerstdagen inspiratie op te doen.

 


Je kunt Foodbites volgen op Instagram.
Wat vinden jullie leuke feeds om te volgen op Instagram?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s