Geplaatst in DIY voor jou, Reviews

Mijn PaperPassion buit

Vorige week was ik samen met mijn moeder op de PaperPassion beurs. Mijn favo beurs op creatief gebied. Natuurlijk kocht ik er weer heel veel leuks en dat show ik je graag.

Met lege handen naar huis gaan kan natuurlijk niet. Zodra je de hal binnenkomt, word je al overspoeld met allemaal leuke, inspirerende spulletjes. Samen met mijn moeder keken we onze ogen uit. We begonnen onder andere bij de kraam van ByKris. Haar shop kenden we al, maar lieten ons nu inspireren door haar geweldige Let Sketch Started project. Al een poosje wilde ik ook iets gaan doen met een journal, en de prachtige creaties die hier lagen hebben me wel geïnspireerd en overgehaald om te beginnen met een Art Journal. Deze kreeg ik van mijn moeder en ben er de dag daarna ook direct in begonnen.

576E5C02-ED84-472A-A977-7A1E101B5584

Verder heb ik een Nuvo lijmpen gekocht. Iets wat ik al langer wilde. Tof om mee te werken met embossing poeder, maar ook transferfolie. Dat laatste kocht ik bij Ayla van Passiebloom.

Bij Studio Light – wat ik overigens nog niet kende- kocht ik een potje Matte Medium. Een speciale lijm die kan worden gebruikt bij het werken met servetten en decoupage papier. Ook kocht ik er een Versamark inktkussen en in de sale vond ik ook nog een leuk setje clear stamps.

Dan Hobbidee uit Breda, daar raak ik nooit uitgekeken. De technieken die zij demonstreren vind ik altijd zo tof. Vorig jaar kocht ik bij hen de Spectrum Noir Sparkle Pens, nu kocht ik er twee flesjes Nuvo Shimmer Powder bij in lila en groen. Van mijn moeder kreeg ik vast voor mijn verjaardag drie inktkussens van Spectrum Noir Harmony in de kleuren blauw, rood en geel. Ideaal ook om te combineren.

Ook kocht ik bij Hobby Resort nog een klein mini setje clear stamps in de uitverkoop en bij Scrapfever twee andere kleine setjes voor mijn dochters. Ja ja. Ik heb ze inmiddels ‘besmet’ met mijn hobby. Haha. De mooie pastel gekleurde die cuts die je op de foto bovenin deze blog ziet, kocht ik bij Loved by Gaby. Ik heb er al een paar gebruikt in mijn Art Journal 😊

Als laatst kocht ik nog twee brushpens van Edding bij Splendith. Ook deze wilde ik graag al een poosje. Had tot nu toe alleen een zwarte, maar wilde er graag ook andere kleurtjes van. Ik vind deze persoonlijk fijner schrijven dan de Ecoline brushpens.

36A9526A-5BB5-45D4-8D88-BE08525A00A2

Uiteraard zal ik nog een paar blogposts wijden aan de producten om te laten zien wat je er precies mee kunt.

Ben jij ook naar PaperPassion beurs geweest?
Wat is jouw favoriete aankoop geweest? 

Advertenties

Een gedachte over “Mijn PaperPassion buit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s