Geplaatst in DIY voor jou

Art Journal #1

Op de PaperPassion beurs besloot ik er toch voor te gaan. Al heel lang twijfelde ik erover, maar al het leuks in de stand van ByKris heeft me overgehaald. Ik begin een journal.

Nee, geen bullet journal. Daar heb ik wel een tijdje over gedacht. Ik ben namelijk wel van het plannen. Toch heb ik besloten daar niet voor te gaan. Het zou me teveel druk opleveren, het idee om het iedere maand, week of dag bij te houden. Dat vind ik geen fijn idee naast het hebben van een druk gezin met drie jonge kinderen. Daarom ga ik voor een Art Journal. Ik kreeg er eén van mijn moeder.

B877F1BA-DCAC-4927-88AF-19B489906C1A

Direct de dagen na de beurs ben ik aan de slag gegaan in mijn Art Journal. Op de beurs had Kris me veel tips gegeven. Onder andere om te beginnen vanuit een thema en daar eerst een achtergrond bij te maken. Ze heeft veel voorbeelden gegeven van hoe je mooie achtergronden kunt maken. Op de beurs kocht ik de mooie shimmer powders van Nuvo en inkpads van Spectrum Noir. Ik wilde hiermee iets maken in zeethema.

39362F9E-6B28-4BBF-940E-E65772204315.jpeg

Als eerst ben ik aan de slag gegaan met de shimmer powder. Daarna heb ik de achtergrond afgemaakt met blauwe inkt van Spectrum Noir. Dit deed ik met behulp van een sponsje. Vervolgens heb ik nagedacht over de afbeeldingen en plaatjes die ik wilde gebruiken. Een aantal heb ik gestempeld, maar ik heb ook wat stickers en diecuts opgeplakt. De kleuren geel, paars en blauw heb ik steeds laten terugkomen. Kris gaf ook als tip om altijd drie kleuren te gebruiken!

Mijn volgende project is het maken van een heelal. Het lijkt me leuk om mijn Art Journal projecten met jullie te delen op mijn blog. Jullie ook?

F6FB8542-F16E-4FF9-B10E-E52F8F2816E9

Hoe vinden jullie mijn strand met oceaan geworden?

Advertenties

3 gedachten over “Art Journal #1

  1. Hij is geweldig leuk! Ik zou niet zeggen dat dit je eerste keer is, respect hoor!
    De kleurencombinatie vind ik ook zo leuk! Ik ga eens googlen wat shimmer powder is, leuk!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s