Geplaatst in DIY voor jou, Reviews

Kleur met oogschaduw

Geloof het of niet, maar het kan echt! In mijn zoektocht naar wat je kunt met versamark, was dit misschien wel de leukste ontdekking.
Mijn moeder en ik kochten op de PaperPassion beurs allebei een Versamark inktkussen. Dit is een kleurloze inkt, waarmee je watermerken kunt maken. Dit kan met zowel houten stempels als clear stamps. Vervolgens kun je aan de slag met dye inkt of embossing -of pigmentpoeder. Maar hoe werkt dat dan precies?

versamark

Het werken met dye inkt of embossingpoeder zal ik in een andere blog verder toelichten. Elise van Elise Dingen schreef ook al eens een gastblog over Heat Embossing.

In deze blogpost leg ik je uit hoe je heel gemakkelijk je watermerk afbeelding tevoorschijn kunt toveren met wel heel bijzondere pigmentpoeder.

A5FC6CC3-D36D-4738-B8FB-F711578AFF5D

Versamark inkt is een licht plakkerige inkt. Als je hier een klein beetje pigmentpoeder op strooit en uitveegt met een kwastje, komt je afbeelding tevoorschijn. Máar best zonde eigenlijk. Het is een dure poeder en dit kan zoveel gemakkelijker. Wij kwamen tot de ontdekking dat dit ook met oogschaduw kan. Met behulp van wattenstaafjes kun je je watermerk afbeelding heel mooi ‘inkleuren’. Simpel, goedkoop en met een mooi effect!

F1F6B42A-FFE8-48D6-958A-157B93B74224.jpeg

Heb je dus een Versamark inktkussen of een watermerk stift? Pak je oude oogschaduw erbij en probeer het uit!

Heb jij een Versamark inktkussen?

Advertenties

4 gedachten over “Kleur met oogschaduw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s