Geplaatst in Handlettering

Terugblik Handlettering Swap #4

De vierde editie van de Handlettering Swap zit er alweer op. Zo’n maand gaat toch wel snel voorbij. Maar het is ook tof om te zien hoeveel je kunt leren in zo’n korte tijd. Door de swap heb ik een hele nieuwe stijl van letteren ontdekt. Ik laat je zien wat ik stuurde en wat ik kreeg.

Iedere keer als de Handlettering Swap erop zit ben ik zo geïnspireerd door alle mooie creaties die gedeeld zijn. Zeker op de uitpakdag waarin ik overspoeld word met mooi gemaakte swaps van alle deelnemers. Ik vind het altijd een uitdaging weer wat nieuws uit te proberen met het letteren. Dit keer wilde ik graag mee aan de gang met de brushpens van Edding en het maken van schaduwen. Je ziet dit vooral terug bij de minikaartjes die ik maakte.

Verder probeerde ik ook nieuwe achtergrondtechnieken uit. Hiervoor heb ik de Shimmer Powder van Nuvo en Inkpads van Spectrum Noir gebruikt. Dit zie je bijvoorbeeld bij de labels en boekenlegger terug. Vind zelf dat het enorm tof resultaat heeft.

Mijn gekregen swap was echt fantastisch. Alleen al hoe het was ingepakt. En de kleuren: het was precies mijn smaak. Het is zo mooi om te merken hoeveel tijd en liefde diegene erin heeft gestopt. Het maakt het zo persoonlijk. Ze heeft ook goed gebruik gemaakt van mijn favoriete quotes die ik had opgegeven. Heel blij mee,  die krijgen een speciaal plekje in huis.

Het canvasje, de kaart met Bijbeltekst en de mini kaartjes zijn mijn favoriet. Mooi geletterd, prachtige kleuren en pakkende teksten. Heel blij mee.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de Handlettering Swap? In 2019 komt er een nieuwe editie.
Houd hiervoor mijn blog en social media goed in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s