Geplaatst in Algemeen, Geluk van LadyBug

Zes brievenbusfeestjes voor jou!

Houd jij van brievenbusfeestjes? Diegene die nog een verrassing zijn ook? Dan heb ik iets heel leuks voor je, want volgend jaar kun jij maar liefst 6 van deze ‘feestjes’ ontvangen.

Dus jij bent wel nieuwsgierig naar verrassingen? Dan is het jaarabonnement op de Thema Enveloppen een echte aanrader voor jou. Maar wat het precies inhoudt, zal ik je even uitleggen.

De Thema Enveloppen is een initiatief vanuit mijn shop. Ik verkoop ze sinds 2014. Elk jaar verschijnen er zes edities, in ook zes verschillende thema’s. De thema’s staan vast, de inhoud echter niet. Die is altijd anders. Wél altijd passend bij het thema. De thema’s zijn Valentijn, Pasen, Moederdag, Zomer, Sint & Kerst.

AB86AFE3-9FFD-4285-A5AD-C3438FB62861

Een Thema Envelop is een bubbeltjesenvelop dat gevuld is met verrassingen van minimaal tien verschillende creatieve ondernemers. Deze verrassingen zijn gesponsord. Je moet hierbij vooral denken aan papierwaren en stationery producten, maar in sommige gevallen kan het bijvoorbeeld ook gaan om jute vaantjes of mini wandhangers. De verrassingen zijn leuk om te gebruiken bij snailmail en swaps. Om een beetje een beeld te vormen, adviseer ik je een kijkje te nemen op mijn Pinterest-bord.

Het leuke van de Thema Enveloppen is dat het niet alleen voor jou een feestje is, maar ook voor zes verschillende goede doelen. Van elke bestelde envelop gaat er namelijk €1.50 naar een goed doel. Een overzicht hiervan kun je vinden op de site.

De kosten van een Thema Envelop zijn €6 inclusief verzend, order -en verpakkingskosten. Uiteraard kun je elke editie los bestellen, maar om teleurstelling te voorkomen, raad ik je aan een abonnement te nemen. Afgelopen jaar heb ik meerdere klanten moeten teleurstellen, omdat de Thema Enveloppen eigenlijk altijd binnen éen dag zijn uitverkocht.

EFD13141-8587-4C0E-911D-0DF0995A5EB9

Wanneer je een abonnement afsluit ontvang je van mij in de maand december een leuk extraatje in je brievenbus. Gewoon zomaar. Toch betaal je niets extra’s, want een abonnement kost gewoon €36. Dit is net zoveel als dat je de zes edities los zou bestellen. 

Heb ik je overtuigd? Noteer dan even bij aankomende zaterdag (1 december) ‘AFSLUITEN ABONNEMENT THEMA ENVELOPPEN’ in je agenda. Vanaf dan is deze namelijk af te sluiten. Let wel; dit kan alleen t/m 31 december! Er zijn maar een beperkt aantal abonnees mogelijk, dus wees er snel bij.

Heb jij al eens éen of meerdere Thema Enveloppen besteld in mijn shop?

Advertenties

3 gedachten over “Zes brievenbusfeestjes voor jou!

  1. Wat leuk, ik ga denk ik me aanmelden hiervoor.
    Pas heb ik je sintenvelopje ontvangen. Het was echt een feest/verrassing in je brievenbus. Voor de kersteditie was ik net te laat.
    Een leuk initatief van jouw. Leuk om te ontvangen en je steunt ook nog een goed doel👍👍👍💞😊

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s