Geplaatst in DIY voor jou

Art Journal #2

Vandaag een nieuw kijkje in mijn Art Journal. Dit keer in thema Galaxy. Ik vertel je hoe ik de achtergrond maakte en welke producten ik hierbij gebruikte.

Een galaxy maken kan op vele verschillende manieren gemaakt worden. Die van ecoline is denk ik de meest bekende. Ik maakte ze met waterverf, shimmerpowders en inkpads van Spectrum Noir.

De bladzijde links heb ik bewerkt met de Violet Brocade Shimmer Powder van Nuvo en de Ocean Blue inkpad van Spectrum Noir. Als eerst ben ik aan de slag gegaan met de poeder. Hiermee ontstond een mooie paarse gloed. Daarna heb ik met een sponsje blauwe inkt aangebracht op de pagina. Omdat ik deze kleur blauw iets te licht vond voor een Galaxy, heb ik op sommige plekken wat zwarte inkt erbij aangebracht. Daarna heb ik nog met een gele Sparkle Pen een paar mooie heldere vlekken gemaakt. Vervolgens heb ik alles helemaal droog laten worden en met een witte gelpen sterretjes getekend en met behulp van een kwastje witte spetters gemaakt.

De bladzijde rechts heb ik anders aangepakt, en dat kun je ook zien als je goed kijkt. Toch ben ik ook hierbij als eerst begonnen met de Violet Brocade Shimmer Powder. Daarna heb ik met behulp van een waterbrush vooral donkere kleuren aquarelverf aangebracht. Hiervoor gebruikte ik mijn favoriete waterverf krijtjes. Ik heb de kleuren paars, donkerblauw en geel gebruikt. Om het wat speelser te maken heb ik er een halve doilie opgeplakt. Ook deze heb ik bewerkt met aquarelverf. Vervolgens heb ik ook dit weer helemaal droog laten worden en witte spetters aangebracht op de hele pagina. Om het helemaal af te maken plakte ik er mooie planeten en sterren stickers bij.

Heb jij al eens een Galaxy gemaakt en hoe deed jij dit?

Advertenties

Een gedachte over “Art Journal #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s