Geplaatst in Reviews

Kleur en puzzel met Unicorns #winactie

Voorkom dat je kids zich gaan vervelen in de kerstvakantie. Met dit uitdagende kleur -en puzzelboek komt dat helemaal goed. En omdat het bijna Kerst is, mag ik er ook nog twee weggeven! 

Al vaker heb ik mogen reviewen voor Denksport. Of nouja, eigenlijk mijn dochters! Kleuren, puzzeltjes en knutselen vinden ze geweldig. Mijn oudste (5) heeft altijd wat uitdaging nodig. Daarom koos ik voor haar het puzzelblok in plaats van het kleurblok. Deze is eigenlijk voor kinderen van 6 t/m 8 jaar, maar het meeste gaat haar goed af. En met wat hulp zou ze de moeilijkere puzzeltjes, zoals sudoku, ook moeten kunnen. Zowel het kleur -als puzzelblok zijn in thema eenhoorn. En laat dat nou net éen van hun lievelings zijn. Het puzzelblok biedt naast het puzzelen ook leuke afwisseling met de kleurplaten en stickertjes die er in zitten. 

 

In beide blokken zijn alle pagina`s voorzien van een scheurrandje. Een enorm voordeel vind ik zelf, zeker als ze -zoals laatst- met glitterpennen aan de slag gaan. Het Unicorn Kleurblok is heel geschikt voor de kerstvakantie. Je vindt er naast de typische unicorn kleurplaten met prachtige luchtkastelen en regenbogen, ook hele toffe winterse platen in. Uniek en verrassend.

 

Het Unicorn Puzzelblok bevat leuke uitdagende puzzeltjes, doolhoven en tekenopdrachten. Genoeg uitdaging, waar je dochter niet in een paar uurtjes klaar mee is. Op de achterkant van elk puzzeltje is het antwoord te vinden, zodat snel kan worden gecheckt of het goed is gemaakt. Kinderen willen hier altijd graag bevestiging in. 

 

WINACTIE GESLOTEN
Ben jij nou ook enthousiast geworden? Beide blokken zijn verkrijgbaar op de site van Denksport. Wil je ze zeker weten nog vóór Kerst in huis? Koop ze dan los in de winkel. Máár je kunt er ook eentje winnen. Van beide blokken mag ik éen exemplaar weggeven. Wat je moet doen om kans te maken? Simpel! Laat in een reactie weten welk blok je graag zou willen winnen. Op maandag 31 december (oudejaarsdag) maak ik de winnaar via Facebook en Instagram bekend. Doe je ook mee via Instagram en/of Facebook, dan maak je extra kans. 

Vind jouw dochter unicorns ook leuk?

Advertenties

32 gedachten over “Kleur en puzzel met Unicorns #winactie

 1. Heel graag doe ik mee voor mijn Eenhoorn fan, mijn kleindochter van 5 jaar.
  Zij zou heel erg blij zijn met het Unicorn kleurblok, want zij kleurt graag en ook heel mooi binnen de lijntjes. Ik heb geen Facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Ik kom voor de eerste keer op je blog en waag graag een kansje.

  Liked by 1 persoon

 2. Ons meiske van 1; eind februari wordt zij pas 2; is gek op kleuren! En de eenhoorn is ná haar favoriete knuffel de allerliefste! Dus denk dat ze dit ‘eenkoon’ kleurboek met veel aandacht gaat kleuren ❤

  Liked by 1 persoon

 3. Mijn dochtertje zou superblij worden met een Unicorn Puzzelblok. Ze heeft heel veel moeite met concentreren en stil zitten. Maar met bijv. werkboekjes en puzzels wordt ze rustig en kan ze zich daar helemaal in verliezen. Super dus!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s