Geplaatst in Geluk van LadyBug, Open dagboek

Een jaar vol vrolijkheid!

Een nieuw jaar, een fris begin. Tijd om jou een fantastisch jaar toe te wensen, maar ook even een update te geven wat betreft mijn blog en shop. Ik heb besloten het éen en ander te veranderen. Met drie kinderen is dat nou eenmaal nodig. Maar natuurlijk blijf ik je wel inspireren. Lees maar..

Na de geboorte van onze zoon wilde ik aanvankelijk tijdelijk eens per week bloggen. Toch merk ik dat het niet haalbaar is het twee wekelijks bloggen weer op te pakken. Vandaar dat ik heb besloten eens per week te blijven bloggen. Elke woensdag kun je een blogpost van mij verwachten. Dit kan van alles zijn, maar allemaal met hetzelfde doel; jou inspireren om te creëren.

02f90487-abef-4b06-b270-0d552297125a

Ook met mijn shop heb ik een stapje terug gedaan, maar blijf ik de goede doelen steunen. Hiervoor verkoop ik de Thema Enveloppen en Verrassingsdoosjes. Verder doe ik leuke en zeer voordelige uitverkoopjes via social media. Sommige hiervan zijn ook voor het goede doel. De opbrengst hiervan gaat naar het jaardoel. In 2019 is dit Stichting de Vrolijkheid. Deze stichting organiseert creatieve projecten in verschillende asielzoekerscentra voor kinderen en jongeren.

Van mijn 17e t/m mijn 20e heb ik stages en vrijwilligerswerk gedaan in een asielzoekerscentrum. Hier heb ik onder andere mogen werken voor Stichting de Vrolijkheid 💕 Met pijn in mijn hart heb ik in 2010 afscheid genomen van alle kindjes én ouders, waar ik intussen zo’n bijzondere band mee had opgebouwd. Het deed me altijd deugd de kinderen op het AZC vreugde te kunnen brengen en tegelijkertijd normen en waarden mee te kunnen geven. Ik heb gezien en meegemaakt hoe bijzonder de projecten van Stichting de Vrolijkheid zijn en wat zij teweeg kunnen brengen. Daarom heb ik besloten dat in 2019 de opbrengsten van alle goede doelen acties -los van de Thema Enveloppen en aantal Verrassingsdoosjes- naar deze mooie stichting gaan.

0eaf3461-f930-4e78-96e5-67f12ac005ad

Natuurlijk zou ik het heel leuk vinden als je aankomend jaar een aankoop doet in mijn shop en daarmee deze stichting steunt, maar je kunt nu al iets doen om kinderen in asielzoekerscentra een lach op hun gezicht te bezorgen. Vluchtelingenwerk bedacht namelijk de Happy-kaart. Dit is een postkaart met stickers die je gratis kunt aanvragen via deze link. Op de achterkant kun je een mooie, bemoedigende vriendschapsgroet schrijven voor een vluchtelingkind. Als je de kaart vóór 15 januari 2019 naar Vluchtelingenwerk terugstuurt, zorgen zij ervoor dat hij wordt bezorgd bij een kind in een asielzoekerscentrum. Ik zou zeggen: ‘Begin je jaar goed en verspreid wat vrolijkheid!’

0884df0e-17bc-44b1-947a-3e140b5a8835
Dit ben ik tijdens mijn stage in het asielzoekerscentrum

Kende jij Stichting de Vrolijkheid al?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s