Geplaatst in DIY voor jou, Geluk van LadyBug, Reviews, Snailmail

Winterse Flipbag

Stiekem zou ik willen dat het niet zo was, maar het is toch echt nog winter. Toch houd ik wel van dat knusse. Kaarsen aan, warme kopjes thee en natuurlijk snailmailen terwijl het buiten sneeuwt. Uiteraard in winterse sferen.

Al eerder deelde ik een flipbag met jullie, maar dat doe ik gewoon nog eens. Dit keer is ie toch weer anders dan de vorige keer en nu leg ik de nadruk meer op de materialen die ik gebruikte.

Uiteraard bestaat een flipbag uit een bag, ofwel zakje. Ik gebruik hiervoor de papieren bodemzakken van Flow Magazine, maar deze kun je natuurlijk ook zelf vouwen. In mijn vorige blogpost leg ik uit hoe je het zakje dichtplakt. Hiervoor gebruik ik dubbelzijdig tape of een taperoller van de Action.

Ik vind het altijd leuk een flipbag wat op te leuken. Om het lekker winters te maken, plakte ik er een leuk winters stuk papier op met sneeuwvlokjes. Op een aantal van de kleine sneeuwvlokjes plakte ik wat parelstickertjes in een bijpassende kleur. Het poppetje met sjaal en muts vond ik eens via een printable en vond ik hier wel leuk bij passen. De die-cut teksten heb ik eens gekregen met een andere snailmail. Altijd leuk, hergebruiken!

728A7729-7466-4007-B053-ABB502DACDEF

In de flipbag stopte ik natuurlijk ook leuke goodies. Hierbij gebruikte ik onder andere een bladwijzertje en minikaartjes die ik eind vorig jaar verkocht via mijn shop. Benieuwd naar meer leuke papergoodies voor in een flipbag? Volg mijn shop dan op Instagram en Facebook voor leuke uitverkoopjes.

Heb jij al eens een flipbag gemaakt?

2 gedachten over “Winterse Flipbag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s