Geplaatst in Reviews, Snailmail

Geen kusjespost!

Geen kusjesactie van PostNL dit jaar. Wel de actie van de postzegelcode die 4 cent goedkoper is. Naar mijn mening misplaatst, aangezien dit niet echt een actie is.

Post versturen wordt de afgelopen jaren alleen maar duurder. Althans, bij PostNL. Er zijn vandaag de dag meerdere postbedrijven, maar PostNL blijft het meest toegankelijk met hun brievenbussen die (nog!) redelijk in de buurt te vinden zijn. Helaas is post versturen niet alleen duur geworden, er raakt ook regelmatig wat kwijt. Zo ontvangen snailmail maatjes of klanten van mij soms hun post of bestelling niet. Frustrerend, want uiteindelijk doet niemand er wat aan. De kusjesactie vond ik wat dat betreft een geweldige tegemoetkoming. Niet alleen leuk – het bracht namelijk een geweldig, liefdevolle sfeer met zich mee-, maar ook goede reclame voor hen. Fijn om anderen op deze dag te verblijden met post. Juist diegenen die het zo goed kunnen gebruiken, konden we op deze manier een hart onder de riem steken.

De actie dit jaar is het ‘gebruiken van de postzegelcode’, want die is 4 cent goedkoper dan een gewone postzegel. Maar eigenlijk mogen ze dit geen actie noemen. De postzegelcode bestaat toch al een jaar?! Misplaatst dus en een gemiste kans. Zo zonde. De postzegelcode is zakelijk inderdaad heel handig, snel en praktisch, maar om hem nou op deze manier te promoten onder particulieren ipv de postzegels? Nee! Postzegels zijn nostalgie.

66589830-EAD7-42A2-9D1A-14CEEB9E3D56
Daarom besloot ik een flinke bestelling te doen bij postzegelsmetkorting.nl Hier betaal je €0.78 per postzegel. Zo is post versturen toch nog iets goedkoper en kunnen we de nostalgie behouden. Je kunt kiezen voor setjes met zegelaanduiding ‘1’ of zegelcombinaties. Het leuke is dat je áltijd mooie, unieke postzegels ontvangt!

7C57C376-3748-402D-9BF1-E58B01B743BF

Bestel jij weleens bij postzegelsmetkorting.nl ?

2 gedachten over “Geen kusjespost!

  1. Jammer dat de actie dit jaar niet door gaat inderdaad. Die korting op de code is echt een sigaar uit eigen doos. Jammer dat post versturen zo duur is. Vooral pakjes naar het buitenland zijn niet meer te doen. Dat vind ik erg jammer want ik vond het vroeger altijd erg leuk om mee te doen aan internationale swaps.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s