Geplaatst in DIY voor jou, Reviews

Een nieuwe shop!

Na vier jaar bloggen vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. En niet zomaar éen. Een hele spannende, waar ze jou voor nodig heeft. Met veel enthousiasme breidt ze haar passie voor ‘zelf maken’ nu uit met een heuse webshop. Tessa van The DIY Life.

Net als ik is Tessa een enorme creatieve duizendpoot. Zo’n vier jaar geleden startte zij haar creatieve blog met inspiratie voor allerlei leuke DIY projecten. Handlettering Bullet Journal, Kalligrafie, maar ook andere creatieve projectjes deelt ze graag via haar blog en social media. Het zelf maken heeft haar passie en geeft haar veel voldoening. Perfectie is dan ook niet waar zij naar streeft. Het is het proces dat haar geluk geeft en zij graag op anderen wil overbrengen.

C882A460-B7EB-4667-A82F-22BC2C3D52EF

Om dit geluk verder te verspreiden koos Tessa ervoor een webshop te openen met haar handgemaakte producten. Kleine producten, heel bewust gekozen en met liefde gemaakt. Zo verkoopt ze gekalligrafeerde boekenleggers, gepersonaliseerde boomschijfhangers, handgeletterde sluitstickers, canvasjes met quotes, mini envelopjes en gepimpte wasknijpers. En ik heb alvast een voorproefje gehad, want van Tessa kreeg ik een aantal van haar producten opgestuurd.

Ik kan met recht zeggen dat de producten die ik ontving met liefde en zorg gemaakt zijn. Je kunt zien dat er veel tijd en geduld in is gestopt. De tekst op de boekenlegger lijkt gedrukt, zo netjes is het geschreven. Leuk om te gebruiken als boekenlegger (in je Bijbel), maar ook leuk om te gebruiken in je journal of mee te sturen in een snailmail om iemand te bemoedigen. Over snailmail gesproken, de mini envelopjes zijn hier ook ideaal voor! Tof om kleine stickertjes, diecuts of een briefje in te stoppen. Ze kunnen gemakkelijk met een sluitstickertje dicht worden geplakt door het flapje aan de bovenkant. Ook ontving ik twee boomschijfhangertjes. Mijn favoriete product. Je kunt hier je eigen tekst op laten stempelen. Zo leuk om te gebruiken aan een cadeautje! Persoonlijk en uniek.

Maar Tessa doet dit niet alleen voor jou. Zoals ik al schreef verspreidt zij graag het geluk van zelf maken en maakt hier ook anderen graag blij mee. Daarom wordt de gehele opbrengst van webshop The DIY Life aan goede doelen gedoneerd. Een win-win situatie voor jou als klant!

D9B6B1F2-77EC-4041-B633-BB7450AB5697

Wil jij nou ook graag komen shoppen bij Tessa? Sla dan nu je slag! In de hele maand oktober ontvang jij eenmalig 10% korting bij besteding vanaf €5. Gebruik hiervoor de kortingscode THEDIYLIFE-DANIELLE . Het goede doel dat in oktober gesteund wordt is KiKa. Help jij mee zieke kinderen een betere toekomst te geven?

Je kunt Tessa ook volgen op Facebook en Instagram.

Kende jij The DIY Life al?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s